Πώς να τον κάνεις να σε χωρίσει σε μια ΄βδομαδα;


Καμιά  φορά ο χωρισμός είναι πιο δύσκολος απ΄ότι τον φανταζόμασταν και η όλη κατάσταση είναι απλά άβολη και θέλουμε να τελιώνουμε με αυτήν όσο πιο γρήγορα γίνεται.Αυτό, τις περισσότερες φορές, συμβαίνει επειδή δε θέλουμε να πληγώσουμε τα αισθήματα του άλλου αλλά προφανώς ούτε και τα δικά μας.Ακόμα κι΄αν είναι δικιά μας η αποφάση να χωρίσουμε δεν είναι κάτι το απλό για να πούμε και ούτε κάτι που εμείς οι ίδιοι θα ξεπεράσουμε εύκολα.Ο χωρισμός είναι ακόμη πιο δυσβάχτατος όταν η σχέση είναι μακροχρόνια, δηλαδή πάνω από ένα χρόνο με δύο.Είναι αναλόγως βέβαια το πόσο χρόνο θέλει κάποιος για να δεσμευτεί, σε μερικούς παίρνει και 4 χρόνια για να συνειδητοποιήσουν ότι αγαπάνε πραγματικά..Όταν θες να κάνεις κάποιον να σε χωρίσει σημαίνει ότι…α) δε θες να βγεις εσύ η κακιά που βάζει ένα τέλος στη σχέση σας β) δε θες να φανεί ότι τον βαρέθηκες/δεν είσαι ερωτευμένη πια μαζί του, για να μην τον στεναχωρήσεις γ) του το είχες πει εσύ επανειλλημένα να χωρίσετε αλλά αυτός εκεί δε σε άφηνε με τίποτα να φύγεις, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να τον αφήσεις γιατί έχεις ακόμα κάποια x συναισθήματα γι΄αυτόν.Στην δεύτερη και την τρίτη περίπτωση το καλύτερο που έχεις να κάνει είναι να του πεις ξεκάθαρα τι νιώθεις γι΄αυτόν και το λόγο για τον οποίο θέλεις να χωρίσετε.Γιατί έτσι κι΄αλλιώς και να τον κάνεις να σε χωρίσει θα τον πληγώσεις και θα βάλεις ένα άσχημο τέλος στη σχέση σας, κάνοντας τον να πιστεύει ότι αυτός έφταιξε.Στη συνέχεια θα νιώσει τύψεις και θα έρθει μετά από καμιά΄βδομαδα μετανιωμένος και υποσχόμενος ότι θα υποστεί μερικά πράγματα.Σε μια σχέση όμως που δε κράτησε καιρό και δεν έχουν δημιουργηθεί “έντονα συναισθήματα” και που θες να βγει αυτός ο κακός της υπόθεσης έτσι για σπάσιμο ή για μικρή εκδίκηση, μπορείς ν΄ακολουθήσεις τα παρακάτω και πίστεψε με ούτε λεπτό δε θ΄αντέξει……..μαζί σου:

1. Γίνε γκρινιάρα όλο το 24ωρο..Να παραπονιέσαι δηλαδή για οποιαδήποτε ανοησία και αν κάνει.Όσο πιο πολύ γκρινιάζεις τόσο πιο πολύ θα του σπας τα νεύρα, μέχρι που να μην αντέξει άλλο την γκρίνια σου και να σε στείλει πακέτο σπιτάκι σου.

2. Ακύρωνε του συνεχώς τα ραντεβού που είχατε κανονισμένα καιρό πριν με την δικαιολογία ότι σου έφυγε η διάθεση που είχες.

3. Πλησίασε και άλλα αγόρια και μη του δίνεις ιδιαίτερη σημασία.Μη του σηκώνεις το τηλέφωνο και μην του απαντάς στα μηνύματα που θα σου στέλνει.Αδιαφορία δηλαδή στο φουλ .

4. Να είσαι απότομη μαζί του και να του απαντάς τις περισσότερες φορές με ναι και όχι.

5. Να “μισείς” αυτό που “αγαπά”.Να του υπενθυμίζεις δηλαδή πόσο χάλια παίζει η ομάδα του ή πόσο απαίσιο είναι αυτό το πουκάμισο που φορά.

6. Να μην είσαι γελαστή μαζί του και γενικά καθόλου ευδιάθετη.Όταν του μιλάς να αναφέρεσαι σε πράγματα που βαριέται ελεεινά και πολύ απλά δε τον ενδιαφέρουν (όπως για τους πρώην σου ή για την ωραία μπλούζα που είδες στα μαγαζιά)

7. Να μην του ικανοποιείς καμία σεξουαλική του ανάγκη και να του τονίσεις ότι ούτε πρόκειται να το κάνεις ποτέ.Μόνο αυτό να μην κάνεις για την ακρίβεια και θα σε χωρίσει πριν προλάβεις να πεις κύμινο.

8. Πες του ότι θες μια σοβαρή σχέση που θα οδεύει για γαμό και τουλάχιστον πέντε παιδιά.Και μετά αυτός θα είναι που δε θα θέλει να κάνει σεξ μαζί σου, απλά να σε ξεφορτωθεί όσο πιο σύντομα γίνεται.

5 thoughts on “Πώς να τον κάνεις να σε χωρίσει σε μια ΄βδομαδα;

  1. Ελενάκι γειάσου!κοίτα τώρα δε προλαβαίνω να διαβάσω,το ποστάκι σου..θα το δώ,το απόγευμα αλλά…για έλα από το σπιτάκι να δείς,το νέο μου ποστάκι..θέλω τη γνώμη σου!!…καλό μεσημέρι…

  2. Τι ειναι αυτα…Η “αληθεια” ειναι παντα ο ευκολοτερος δρομος να ξεμπλεξεις.
    Τα πραγματα ειναι απλα μη μπερδευεστε,κουτοπονηρες γυναικες.

  3. Πολυ ωραίες οι συμβουλές σας.!!! Μόνο που εγω αυτα τα κανω καθημερινά γιατι μου βγαίνουν.!! Μάλλον για αυτούς τους λόγους μου λέει συνεχώς οτι τον διωχνω.. Εστω και με αυτόν τον ανάποδο τροπο με βοηθήσετε αρκετά, ώστε να τον κανω να θέλει να μείνει δίπλα μου.!

  4. Ναι οντως αυτος θα σε χωρισει.αλλα παλι ΕΣΥ θα εισαι η κακια,επειδη ΕΣΥ εχεις αλλαξει χαρακτηρα ξαφνικα….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s