Πως καταλαβαίνεις ότι σε αγαπάει πραγματικά!

29 Jul

Лολλές φορές ανησυχούμε και δεν είμαστε σχεδόν ποτέ σίγουροι για το αν ο σύντροφοςμας  λέει αλήθεια ότι μας αγαπάει και δεν είναι απλά λόγια του αέρα.Επίσης υπάρχουν και φορές που δε μας το λέει καθόλου, απλά επειδή πιστεύει ότι είναι αυτονόητο και θα πρέπει να το ξέρουμε ήδη.Μπορεί και να μην βλέπει πουθενά την ουσία του να λέει συνέχεια σ΄αγαπώ.Οι πράξεις του λοιπόν, είναι αυτές που δείχνουν την αγάπη του για σένα και όχι τα λόγια.Γιατί εκεί μπορεί και στο αποδεικνύει χωρίς να είναι ανάγκη να σκέφτεται τι πρέπει να σου πει ή να κάνει.Όλα του βγαίνουν φυσικά και αυτά είναι που μετράνε στην πραγματικότητα : (οι καθημερινές του πράξεις) και όχι κάθε πότε σου λέει τη λέξη σ΄αγαπώ!

«ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩ “ΚΕΦΑΛΙ” ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑ ΑΛΗΘΙΝΑ:»

 1. Σε σκέφτεται και σε βάζει μέσα στα έμμεσα ή και άμμεσα σχέδια του.Δε παίρνει δηλαδή πρωτοβουλίες από μόνος του και αν το κάνει σίγουρα θα είσαι μέσα σε αυτές και θα σε λογαριάζει.
 2. Η γνώμη σου γι΄αυτόν είναι σημαντική και την χρειάζεται.Έχει ανάγκη να ακούσει και την δική σου άποψη (οποιαδήποτε και αν είναι αυτή) γιατί μετράει γι΄αυτόν και σου έχει εμπιστοσύνη, ξέροντας ότι οτιδήποτε πεις θα είναι για το καλό του.
 3. Σου δίνει και αυτός συμβουλές και γνώμες για οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί και ακούει υπομονετικά τα προβλήματά σου.Κάτι που δε θα έκανε άνετα ο οποιοσδήποτε, (ακόμα και για τις φίλες σου είναι δύσκολο να ακούνε όλη την ώρα τα μόνο δικά σου προβλήματα).
 4. Σε θέλει να είσαι δίπλα του και στις καλές αλλά και στις άσχημες στιγμές του.Γιατί θέλει και αυτός (εξίσου όπως και εσύ) να μπορεί να σε εμπιστεύεται και να σου λέει τι τον απασχολεί.
 5. Θα θυσιαστεί για χάρη σου!Ακόμα και αν αυτό σημαίνει τον χωρισμό σας.Αν βρίσκεσαι δηλαδή σε μια δύσκολη φάση της ζωής σου με οικογενειακά ή οικονομικά προβλήματα, ευχαρίστως θα σε υποστηρίξει και θα απομακρυνθεί για λίγο από εσένα (αν αυτό σε βοηθήσει) ή ακόμα και να μετακομίσει για να μένετε μαζί!
 6. Δε σκέφτεται μόνο το σεξ!Δεν είπαμε να μην γίνεται τίποτα απολύτως (γιατί αυτό θα σήμαινε ότι δεν του είσαι πια ποθητή), αλλά αν υπάρξει μέρα που δε θα είσαι στις καλές σου και δεν θα έχεις διάθεση να το κατανοεί.Αν σε χωρίσει με μιας σημαίνει ότι αυτό ήταν που ήθελε κυρίως από εσένα.
 7. Σε σέβεται!Πράγμα που σημαίνει ότι ποτέ δε θα σου σηκώσει χέρι και ποτέ δε θα σε υποτιμήσει.Επιπλέον δε θα πήγαινε ποτέ με άλλη ή θα είχε κάποια παράλληλη σχέση, γιατί και αυτό θεωρείται σεβασμός.
 8. Φοβάται μη σε χάσει!Η αγάπη σου και μόνο η ύπαρξή σου γι΄αυτόν του είναι πολύ σημαντική και δε θα ήθελε σε καμία περίπτωση να τελιώσει η σχέση σας.Καθώς επίσης δε θα ήθελε ποτέ να σου συμβεί κάτι κακό και θέλει να είναι σίγουρος για την κάθε φορά που κυκλοφορείς κάπου μόνη σου!
 9. Τον απάτησες και πήγες με άλλον άντρα, αλλά αυτός σε συγχωρεί!Είναι και αυτή μία αρκετά μεγάλη ένδειξη, πως ότι και να του κάνεις θα σε αγαπάει και θα τρέφει ακόμα αισθήματα για σένα.
 10. Και τέλος αγάπη είναι όταν σε αγαπάει και σε δέχεται γι΄αυτό ακριβώς που είσαι χωρίς να σου βάζει όρια και να σε κάνει να νιώθεις σαν “φυλακισμένη” όταν είσαι μαζί του.Και φυσικά  χωρίς να θέλει ν΄αλλάξει κάτι πάνω σου: από εμφάνιση μέχρι και χαρακτήρα.

3 Responses to “Πως καταλαβαίνεις ότι σε αγαπάει πραγματικά!”

 1. say that u love me March 25, 2011 at 4:47 pm #

  7/10 😀 ❤

 2. elenaki February 23, 2015 at 8:12 pm #

  Βρες μου εναν αντρα να τα κανει όλα αυτά’ γιατί ο δικος μου μόνο αυτά δεν Κανει και έχω αρχίσει να καταλαβαίνω πως κάτι δεν πηγαίνει καλά….

Trackbacks/Pingbacks

 1. tapanta.info Εννέα σημάδια που μαρτυρούν την μοναδικότητα του (!) - March 16, 2012

  […] Σε αγαπά γι΄αυτό που είσαι.Σε έχει δει άβαφτη,με τα πιο πρόχειρά σου ρούχα, με το μαλλί ανακατεμένο και να πετάει αλλά ακόμη τον ελκύεις και σε θέλει έτσι ακριβώς όπως είσαι.Δεν τον ενδιαφέρει να μακιγιάρεσαι στο φουλ και να φοράς τα πιο μοδάτα ρούχα που κυκλοφορούν, θέλει να είσαι απλά ο εαυτός σου και αυτό του αρκεί.Αυτό εξαρτάται φυσικά και από εσένα, όσο περίεργο και να σου ακούγεται.Αν δεν είσαι αληθινή στη σχέση σας και του προβάλλεις έναν άλλο χαρακτήρα από αυτό που είσαι, τότε αυτός δε θα ΄ναι ερωτευμένος μαζί σου αλλά με ένα επίπλαστο άτομο που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει.Να είσαι λοιπόν ο εαυτός σου και αν σε αγαπάει θα σε δεχτεί και θα μείνει. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: