Πέντε πράγματα που το αγόρι σου δε θα σου πει!


  1. Μου αρέσει που είμαι το αγόρι σου!Στην πραγματικότητα στα αγόρια αρέσει να ερωτεύονται όσο και στα κορίτσια, απλά δε το λένε.Δε θέλουν να το πουν!Θέλουν να έχουν το ρόλο του single αγοριού που περνάει καλά και μόνος του και μπορεί να κλέψει όποτε θέλει την καρδιά οποιασδήποτε.Φυσικά υπάρχουν και οι GIGS (Grass Is Greener Syndrome) που με το που έχουν δεσμό με κάποια τους πιάνει «κρίση», αλλά αυτοί είναι η εξαίρεση όχι ο κανόνας!
  2. Θέλω να σε συμπαθήσουν οι φίλοι μου, αλλά όχι να σε «αγαπήσουν»!Στον κόσμο των αγοριών παίζει σημαντικό ρόλο η φιλία, οπότε είναι λογικό να θέλει να σε εγκρίνουν οι φίλοι του.Αλλά αυτό που δε θέλει είναι να σε επιθυμήσουν.Γιατί το να χάνεις το κορίτσι σου από έναν φίλο σου είναι ότι το χειρότερο και δυστυχώς είναι εκτός ελέγχου.Επίσης αν κάτι τέτοιο συμβεί θα χαθεί ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού τους και η ιδέα αυτή απλά δεν αντέχεται γι΄αυτούς.Οπότε αν οι φίλοι του σε συμπαθήσουν και σε θεωρούν cool είναι καλό, αν όμως εύχονται να σε είχαν αυτοί αυτό είναι κακό!
  3. Θέλω να συμπαθήσεις τους φίλους μου, αλλά όχι να τους «αγαπήσεις»!Αυτό πάει μαζί με το προηγούμενο..Προφανώς δε θέλει να τον παρατήσεις για έναν από τους φίλους του, αλλά ούτε και να προσπαθείς να “κερδίσεις” τους φίλους του.Δε θέλει δηλαδή να προσπαθήσεις πολύ για να σε συμπαθήσουν οι φίλοι του, αλλά αντιθέτως θέλουν αυτή η «ενέργεια» να πηγαίνει μόνο σε αυτόν.Ούτε και να σε νοιάζει η γνώμη των φίλων του και το τι θα πουν για σένα τόσο πολύ.Θέλει αυτές τις προσπάθειες και αυτή την προσοχή να επικεντρωθεί αποκλειστικά σε αυτόν.Κάπως εγωιστικό δεν ακούγεται?Αλλά μην ξεχνάται ότι έτσι είναι οι άντρες!
  4. Ανησυχώ ότι θα με παρατήσεις!Συνήθως αυτό που ανησυχεί πολλές κοπέλες είναι για το πως θα κάνουν το αγόρι τους να παραμείνει ερωτευμένος μαζί σου.Κάτι που στην τελική δεν είναι δύσκολο.Αν του αρέσεις, του αρέσεις και αυτό είναι όλο.Στην πραγματικότητα αυτός περνάει περισσότερο χρόνο ανησυχώντας μη τον παρατήσεις, παρά σκέφτοντας να σε παρατήσει.Οπότε χαλαρώστε και σταματήστε να σκέφτεστε και να παιδεύετε το μυαλό σας για το πως ή πότε θα τελιώσει η σχέση σας και απλά να είστε η κοπέλα του.Αυτό χρειάζεται μόνο για να τον κάνεις χαρούμενο!
  5. Δε μου αρέσει όταν με αποφεύγεις!Οι άντρες είναι ανταγωνιστικοί τύποι και η αλήθεια να λέγεται στην αρχή μιας σχέσης τους αρέσει να είναι οι κυνηγοί.Αλλά μόλις σε “πιάσουν”, το κυνηγητό πρέπει να σταματήσει.Αν το συνεχίσετε και συνεχίζετε να τους σπρώχνετε με το αριστερό σας χέρι και ταυτοχρόνως να τους «τραβάτε» προς εσάς με το δεξί σας χέρι, γρήγορα θα καταλάβετε ότι θα σας αποφεύγουν και αυτοί μαζί σας.Με το που σου ανοίξει την καρδιά του, το παιχνίδι έχει αλλάξει τελείως γι΄αυτόν.Δε θέλει να σε κυνηγάει για πάντα (καταντάει κουραστικό) !Έτσι όταν απομακρύνεσαι από αυτόν το ίδιο θα κάνει και αυτός.Όσο απομακρύνεσαι τόσο θα απομακρύνεσαι τόσο θα σου ανταποκρίνεται και αυτός στο ίδιο είδος.Οπότε όταν «αποδεχτείς» κάποιον και τον αφήσεις να γίνει το αγόρι σου μη «παίζεις» άλλο μαζί του, αντιθέτως ας τον να μάθει ότι σου άρεσε που σε έπιασε!

One thought on “Πέντε πράγματα που το αγόρι σου δε θα σου πει!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s