Σ’αγαπά…,αλλά δεν είναι ερωτευμένος πια μαζί σου?


Το να σταματήσουν δυο άνθρωποι να είναι ερωτευμένοι μεταξύ τους,σημαίνει ότι είναι πολύ καιρό μαζί και ότι έχουν περάσει επίσης πολλά μαζί…Ο έρωτας πολλές φορές φεύγει αλλά η αγάπη πάντα μένει..ακόμα κι’αν δεν υπάρχει πάθος μεταξύ σας πάντα θα τρέφετε αγάπη και συμπόνια στον σύντροφο σας.Αυτό όμως δεν είναι κι’ότι το καλύτερο γιατί μ’αυτό αποδεικνύεται  ότι η σχέση σας έχει γίνει καθημερινή ρουτίνα και ότι αργά ή γρήγορα το πάθος που λείπει θ’αρχίζει να αναζητήται αλλού..Δεν νομίζω να ’ναι ωραίο να ακούς από τον έρωτα της ζωής να σου λέει ότι δεν είναι ερωτευμένος πια μαζί σου,ειδικά αν εσύ είσαι ακόμη.Την στιγμή εκείνη που σβήνει η φλόγα,σβήνει ο έρωτας,σβήνει και το πάθος του ενός πολύ σύντομα  θα σβήσει και του άλλου (γιατί πληγώνεται όταν ακούει κάτι τέτοιο)..Άν όμως λέει ότι ακόμα σ’αγαπά και θέλει να είστε μαζί , θα πρέπει πρώτα να σκεφτείς αν θες να μείνεις με κάποιον που δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου τουλάχιστον όσο εσύ και δεύτερον να σκεφτείς αν θα μπορέσεις να έχεις συνεχώς άνχος για το αν θα πάει αλλού να βρει το χαμένο πάθος!Σε αυτά τα δυο ότι και να σκεφτείς δεν είναι ούτε σωστό ούτε λάθος , αλλά πάει ανάλογα με την λογική και την ηλικία σου….Είσαι 20 , όχι 40….Μπορείς όλη την ενέργεια και την διάθεση που έχεις για ανανέωση της σχέσης σας να την “ ξοδέψεις” σε έναν καινούργιο έρωτα που θα έχετε προπάντως ίδια αισθήματα…Δηλαδή να ξεκολλήσεις και να συνεχίσεις την ζωή σου με κάτι καλύτερο…Γιατί δεν είναι λίγο να ξέρεις ότι δε είναι ερωτευμένος…Τι θα κάνετε σε λίγα χρόνια δηλαδή??

Tip : Μην έχεις δεδομένη την σχέση σου , συμπεριφέσου σαν να τα ξαναβρήκατε…Γιατί μπορεί στα ξαφνικά να βαρεθεί και να φύγει!!!

46 thoughts on “Σ’αγαπά…,αλλά δεν είναι ερωτευμένος πια μαζί σου?

 1. Σας χαιρετώ! Παρακαλώ βοηθήστε με!
  Η περίπτωση μου είναι η ίδια ακριβώς όπως την πάραπάνω…μόνο που εγώ είμαι αυτή που δεν είμαι ερωτευμένη με τον σύντροφό μου. Απότι βλέπω δεν έχει γράψει κανείς τίποτα γι΄αυτό το θέμα και ελπίζω να μην είμαι η μόνη που νοιώθει έτσι!

  Είμαι παντρεμένη εδώ και 2 χρόναι με τον Χ. Με τον άντρα μου ήμαστε μαζί 5 χρόνια τώρα αλλά δυστυχώς δεν νοιώθω ερωτευμένη μαζί του! Νοιώθω όμως απέραντη αγάπη γι’αυτόν αλλά όχι έρωτα…
  1 μήνα πριν παντρευτώ είχα αποφασίσει να τα παρατήσω όλα και να φύγω αλλά όταν το ανακοίνωσα στην οικογένεια μου με πίεσαν ότι πρέπει να κάνω αυτό τον γάμο γιατί όλα ήταν έτοιμα και ότι απλά ήταν μια φάση που περνάω και ότι οι περισσότερες κοπέλλες το περνάνε αυτό λίγο πριν τον γάμο τους. Έτσι κι έγινε τελικά…

  Ο άντρας μου είναι ένας δύσκολος χαρακτήρας αλλά είναι ένας άνθρωπος χρυσάφι. Αν του ζητήσω να πέσει στο γκρεμό για χάρη μου πιστεύω ότι θα το κάνει..
  Το θέμα είναι όμως ότι εγώ περνώ χάλια μαζί του. Δεν θέλω να πηγαίνω σπίτι, κάθομαι υπερωρίες στη δουλειά και κάνω ότι είναι δυνατό για να καθυστερώ μετά την δουλειά να πηγαίνω σπίτι.
  Να σας πω ότι ο άντρας μου είναι ένας άνθρωπος όπου σχεδόν ποτέ δεν κάθετε να συζητά τα προβήματα μας, μόνο όταν αυτός έχει κάποιο πρόβλημα θέλει να συζητά. Από την ώρα που θα σχολάσει κάθετε μπροστά από το pc και την τηλεόραση και δεν ασχολείται με τίποτε άλλο. Με μία λέξη μπορώ να τον χαρακτηρίσω ¨μίζερο¨. Εγώ από τη μεριά μου έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον για να ασχοληθώ μαζί του. Όταν πηγαίνω στο ΄σπίτι αν και είναι εκεί μαζί μου νοιώθω ότι βρίσκομαι σε ένα σπίτι άδειο. Εγώ και οι τέσσερις τοίχοι.
  Έχω προσπαθήσει μερικές φορές να του εξηγήσω ότι έχουμε πρόβλημα στη σχέση μας και ότι δεν προχωράει έτσι αλλά αυτός δεν λέει να το καταλάβει , δεν κάθετε να συζητήσει και όταν του τα λέω εγώ αυτός φωνάζει. Πριν 2 χρόνια περίπου είχε περάσει και μία περίοδο κατάθλιψης για 4 μήνες λόγο κάπιον δυσκολιών που είχαμε στα οικονομικά μας. Στάθηκα στο πλευρό του σαν ο καλύτερος του φίλος και τον βοήθησα να ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα με την βοήθεια και κάποιου ψυχολόγου βέβαια. Ο Χ. δεν μπορεί να πιέσει τον εαυτό του για τίποτα ούτε μπορεί να ανταπεξέλθει σε μερικά προβλήματα. Ως εκ τούτου εγώ έχω φορτωθεί όλες τις δουλειές του σπιτιού ακόμα και κάποιες λεπτομέρειες που έπρεπε να ασχολείτε ο άντρας μου, π.χ
  Αν χαλάσει η βρύση εγώ θα την διορθώσω, αν καεί η λάμπα εγώ θα την αλλάξω, αν πρέπει να στήσουμε κάπιο έπιπλο στο σπίτι κι αυτό εγώ θα το κάνω. Νοιώθω ότι εγώ είμαι ο άντρας του σπιτιού. Όσο για το ερωτικό? 2 φορές τον μήνα και αν…. Κουράστηκα!
  Στο μεταξύ να σας πω ότι λίγο καιρό μετά τον γάμο μου τα έμπλεξα με ένα αγόρι 2 χρόνια μικρότερο μου (αλλά δεν είναι αυτό το θέμα) και περνώ ΤΕΛΕΙΑ μαζί του όποτε τον βλέπω!!!!! Προσπαθώ να τον βλέπω κάθε μέρα. Μαζί του νοιώθω ότι μπορώ να είμαι ασφαλής, μου δείχνει την αγάπη του και πάνω απ’όλα τον έρωτα του…
  Λυπάμαι που το κάνω αυτό στον άντρα μου και ντρέπομαι αλλά η αλήθεια είναι ότι όσο κακό κι αν ακουστεί αυτό δεν νοιώθω ούτε τύψεις ούτε ενοχές απέναντι του που το κάνω αυτό. Περνώ τέλεια με αυτό το παιδί…δεν μπορώ να σας το περιγράψω.
  Μου έχει πει πολλές φορές ότι θέλει να είναι μαζί μου αλλά δεν με πίεσε ποτέ για να χωρίσω και λέει πως πρέπει να το κάνω όταν θα νοιώθω έτοιμη και μόνο αν είμαι σίγουρη και ότι θα με περιμένει για όσο χρειαστεί.
  Κάνουμε όνειρα για το πως μπορεί να είναι η ζωή μας μαζί! Οταν είμαι μαζί του νοιώθω ότι πετώ….οταν είμαι στο σπίτι μου με τον άντρα μου νοιώθω ότι αν καταφέρω ποτέ να φύγω θα ελευθερωθώ!

  Θέλω να φύγω αλλά πως μπορώ να το κάνω αυτό στον άντρα μου? Τον λυπάμαι γιατί ξέρω ότι με αγαπάει αλλά ούτε κι αυτός είναι ερωτευμένος μαζί μου. (υποθέτω)
  Οσο για μένα….μάλλον ποτέ δεν ήμουν ερωτευμένη μαζί του! Και δεν ονειρεύτηκα μια τέτοια ζωή με τον όποιοδήποτε θα έχω στο πλευρό μου.
  Πως μπορώ να το κάνω αυτό? Πως μπορώ να ανοίξω τα φτερά μου και να πετάσω?

  1. Αγαπητή “ΑΑ”,
   πιστεύω ότι το πρόβλημα που έχεις με τον άντρα σου είναι πολύ σοβαρό και δε θα έπρεπε να το έχεις αφήσει για τόσα χρόνια και να περιμένεις να λυθεί από μόνο του.
   Σκέψου λίγο πιο καθαρά τα πράγματα … Τι θα τον πλήγωνε πιο πολύ?Να ήξερε ότι τόσα χρόνια τον απόφευγες,τον θεωρούσες βαρετό και πήγαινες με άλλον ή αν του έλεγες με ειλικρίνεια ότι η σχέση αυτή δεν έπρεπε καν ν΄ αρχίσει?Εμένα κάτι μου λέει ότι το δεύτερο θα το προτιμούσε χίλιες φορές περισσότερο.Γιατί μία σχέση δε μπορεί να βασιστεί στην απάτη και την διπροσωπία φυσικά.Αν νιώθεις σαν φυλακισμένη δεν έχεις να κάνεις τίποτε άλλο από το να φύγεις και να του πεις την αλήθεια.Αυτά που μου είπες και σε μένα για παράδειγμα.Οπότε μην το σκέφτεσαι άλλο.Αν τον αγαπάς και αν αγαπάς τον εαυτό σου, αυτό είναι το καλύτερο δώρο που έχεις να κάνεις και στους δύο.Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να νιώθει και αυτός το ίδιο ακριβώς με σένα?Να σε απατάει αλλά να μην σε χωρίζει γιατί σε λυπάται.Ακούγεται κάπως αξιοθρήνητο ε?Στην ουσία θα εξαπατάτε ο ένας τον άλλον και θα νιώθετε σαν να σας έχουν κόψει τα φτερά χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο..Μόνο και μόνο επειδή λυπάστε..Και τι ακριβώς είναι αυτό που σας στεναχωρεί?(Εσένα δηλαδή γιατί δεν είμαστε σίγουρη για το πως νιώθει αυτός.)Το να ζήσετε μια καλύτερη ζωή…?Μερικές φορές ο χωρισμός μπορεί να γίνει και το πιο ευχάριστο συναίσθημα.Ιδίως αν ένιωθες καταπιεσμένη προηγουμένως
   (σε όλους τους τομείς.)Ίσως να πονέσει και να είναι χάλια για κανένα μήνα-δυο,όμως μετά θα νιώθει σίγουρα καλύτερα και θα καταλάβει ότι έτσι είναι καλύτερα και ότι δεν ήταν σχέση αυτή που είχατε.Εσύ από την μία ντρέπεσαι και από την άλλη δεν έχεις καθόλου ενοχές και τύψεις.Σαν να υπονοείς ότι του αξίζει εφόσον η σχέση σας είναι έτσι.Αν και το τι πρέπει να κάνεις πια είναι ξεκάθαρο,δείχνεις αναποφάσιστη κατά κάποιο τρόπο.Σκέψου καλά όσα σου είπα και αν όντως ισχύουν …,Προχώρα!

 2. Αγαπητή Έλενα,

  Περίμενα πως και πως για την απάντηση σου!
  Με βοήθησαν πάρα πολύ αυτά που μου είπες και χαίρομαι γιατί τα ίδια σκέφτομαι κι εγώ αλλά ήθελα να τα ακούσω και από κάποιον τρίτο.
  Νομίζω ότι το πιο σώστο είναι να φύγω και αυτό θα κάνω. Πρώτα Για μένα!!!!

  Σ’ευχαριστώ πάρα πολύ!!¨:)

 3. Βρήκα το blog αυτο γιατι νιώθω οτι κανείς απο το στένο φιλικό μου περιβάλλον δε μπορει να με βοηθήσει.Ολες μου οι φίλες μου λένε αυτό που θέλω να ακουσω κι οχι αυτό που ίσως ισχύει τις περισσότερες φορές.Είμαι 20 κι εκείνος 21.Είμαστε μαζί 1 χρόνο και 5 μήνες περίπου.Τους πρώτους μήνες είμασταν τρελά ερωτευμένοι και όλοι έλεγαν πόσο τέλειο ζευγάρι είμαστε,γύρω στο μισό χρόνο αρχισε να γίνεται κάπως πιο πιεστικός και ζηλιάρης.Τον ενοχλουσε να βάφομαι και να ντύνομαι πολυ καλά γιατί δε του αρεσε να με κοιτάζουν αλλοι.Για κάποιο διάστημα δέχτηκα πολλές παραξενιές τετοιυ τυπου απο κεινον αλλα καποια στιγμη οταν καταλαβα οτι αρχισε να πατα καποια απο ορια της ελευθεριας μου πατησα ποδι και μετα απο καποιους οχι λιγους καβγαδες σταματησε να ασχολειται με το τι φοραω (να τονισω οτι γενικα δε ντυνομαι ποτε προκλητικα) αν βγαινω για ποτο μονη μου με φιλες κλπ.Τιποτα απο ολη αυτη την ιστορια δε με εκανε να χασω το παθος μου για κεινον.Η σχεση μας συνεχισε να ειναι τελεια μεχρι πριν λιγους μηνες που επιασε δουλεια ως dj.Ειμαστε φοιτητές κι ετσι δε χρειαστηκε ποτε ως τοτε να μεινουμε ωρες χωρια η να μη κοιμηθουμε μαζι.Ειμασταν αχώριστοι!Ακομα και τωρα που δουλευει περναω πολλες ωρες διπλα του χωρις να κανω τιποτα (στην αρχη εκλεινα κι 8ωρο κι οχι παντα με παρεα τις φιλες μου διπλα).Μου ζητουσε να μαι κοντα του κι ημουν.Εχει αρχισει ομως να αλλαζει!Ασχολειται πολυ με αυτο που κανει χωρις να με ενοχλει αλλα ταυτοχρονα ακομα και τις μερες που δεν δουλευει θελει να βρισκεται εκει!Οταν ειμαστε σπιτι μονοι προτιμα απο τη πρωτη στιγμη να παρει το τηλεκοντρολ στα χερια του παρα να με αγκαλιασει και να ασχοληθει εστω και λιγα λεπτα μαζι μου.Εχει κοντα ενα 2μηνο που αρχισα να αντιλαμβανομαι πως δεν αποτελω πια προτεραιοτητα για αυτον.Αρχικα εξεφραζα το παραπονο μου λεγοντας του οτι μου λειπει.Μετα αρχισαν καβγαδες γιατι με παραμελει και γιατι ο μοναδικος χρονος που αφιερωνει μαζι μου μονο μαζι μου σπιτι κι οχι εξω ειναι ο υπνος και λιγο καμια ταινια οποτε δε αποκοιμηθει πριν καν βγουν οι τιτλοι αρχης.Τωρα οι καβγαδες εχουν γινει πολυ χειροτεροι γιατι δεν εχουμε σχεδον καθολου ερωτικες στιγμες και πλεον εχω αρχισει να ανησυχω οτι δεν τον εμπνεω καθολου.Συγγνωμη για την εκφραση αλλα δεν ”ανυψωνεται” πια!!Νιωθω ξενερωτη και τρεμω τη στιγμη που θα τον αναστατωσει καποια αλλη και θα με στειλει απο κει που ρθα!Του μιλησα ανοιχτα τελικα.Και η απαντηση του ηταν οτι ειναι κουρασμενος απο τη δουλεια και αγχωμενος με την εξεταστικη που ερχεται!Το κατηγορησα πως δεν ειναι ερωτευμενος μαζι μου και μου ειπε οτι υπερβαλλω.Ορκιζεται οτι με αγαπαει και οτι ειναι ερωτευμενος απλα δε γινεται να μαστε οπως πρωτα.Μας συγκρινε μαλιστα 1 φορα με τους γονεις μας.Ειμαστε 20 χρονων κι οχι 50!Ειμαστε μαζι ουτε εναμιση χρονο κι οχι 20 χρονια με παιδια σκυλία γατια κι ευθυνες!!Και χτες μετα απο γερο καβγα που εφυγε και ξαναγυρισε σε 3 ωρες μετα απο καποια οχι λιγα τηλεφωνα μου ανακοινωσε οτι τον πιεζω και δε ξερει τι αλλο να κανει για να μου αποδειξει οτι δεν εχει αλλαξει τιποτα!Νιωθω οτι με βαρεθηκε!Δε θελω να τον χασω για αυτο μη μου πεις σε παρακαλω να τον χωρισω!Ξερω οτι θα γινει καποια στιγμη!Αλλα θελω πρωτα να προσπαθησω να τον ξανακερδισω!Με ποναει πολυ να νιωθω οτι παραμενω ερωτευμενη κι εκεινος οχι!Τι να κανω??????

  1. Καταρχήν να σου ζητήσω συγνώμη που άργησα να σου απαντήσω, (ελπίζω να δεις την απαντησή μου)!
   Τις προάλλες απάντησα σε μιάλλη κοπέλα για ένα παρόμοιο πρόβλημα σαν το δικό σου.Με λίγα λόγια το σεξ όλο και ελαττωνόταν..και αυτός είπε ακριβώς την ίδια δικαιολογία με τον δικό σου : πολλή δουλειά και κούραση!!Αρχίζω να πιστεύω λοιπόν ότι όλα αυτά είναι κουραφέξαλα.Κάτι άλλο είναι που θα φταίει.., γιατί όλοι οι άνθρωποι έχουν δουλειές και τρέχουνε..Αυτό δε σημαίνει ότι κόβεται το σεξ!!!Θα σου συνιστούσα λοιπόν το ίδιο και με την άλλη κοπέλα..Να επιμείνεις όσον αφορά το τομέα σεξ και να του κάνεις πράγματα που του αρέσουνε ή γιια την ακρίβεια που τρελαίνεται (στο σεξ) και ας σου κάνει τον δύσκολο στην αρχή.Πες του ότι θέλεις μονάχα να τον χαλαρώσεις…(και ας μη κάνετε σεξ εκείνη την ημέρα, θα κάνετε την επόμενη σίγουρα)!Πρέπει πάνω απόλα να ελαττωθούν οι καυγάδες κατά πολύ και να αυξηθελι το σεξ, επίσης κατά πολύ!Εφόσον σου λέει ότι τον πιέζεις (και που το κάνεις βλέπεις ότι έχει όλο και πιο χειρότερα αποτελέσματα..), άστον “στην ησυχία του” !!!!Το στυλ μία εσύ, δέκα εγώ ξέχνα το για λίγο..αφού θέλεις να τον κάνεις να σε ξαναερωτευτεί!!Χαλάρωσε πρώτ΄απόλα και μη κάνεις αρνητικές σκέψεις, γιατί δε κάνουν πολύ καλό στην ψυχολογία σου!Που για να γίνουν τα πράγματα μεταξύ σας όπως πριν χρειάζεται ακριβώς καλή διάθεση πάνω απ’ όλα….

 4. Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου!!!!Η αληθεια ειναι οτι περασαμε προσφατα ενα γερο τσακωμο και ταρακουνηθηκα αρκετα!Οι φιλες μου μου θυμησαν πως καποτε τον ειχα σηκω σηκω κατσε κατσε και τον τελευταιο καιρο ειχαν αντιστραφει οι ρολοι μας.Οταν συνειδητοποιησα οτι ειχα κανει χαλι αξιοπρεπεια και σεβασμο εκανα ακριβως αυτο που μου ειπες.Τον αφησα στην ησυχια του και βρηκα την ηρεμια μου!Απλα επαψα να βλεπω μελλον (μακροπροθεσμο) και του δωσα να καταλαβει πως μπορω να περναω καλα και χωρις αυτον!Τα πραγματα ειναι σαφως καλυτερα αν και ακομη προσπαθω να ανακτησω πληρως τον παλιο μου εαυτο!!Τωρα οταν ειμαστε χωρια το τηλεφωνο μου χτυπαει περισσοτερο γιατι αγχωνεται τι κανω!Το σεξ ειναι πιο συχνο αλλα εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας!Ελπιζω να πανε ολα καλα και περισσοτερο με νοιαζει για μενα γιατι ακομη αναρωτιεμαι πως εγινα ετσι ευκολη και δεδομενη για αυτον!Δε ξερω που θα μας βγαλει.Θελω να μαι μαζι του αλλα τουλαχιστον τωρα ξερω οτι και χωρια του θα μαι καλα!Αν θελεις προτεινε στη κοπελα που ζει παρομοια καταταση να θυμηθει ποια ειναι και τι εχει κανει για το φιλο της και μετα τι εχει κανει εκεινος για εκεινη!Θα νιωσει καλυτερα απλα και μονο αν μπορεσει να αγαπησει ξανα τον εαυτο της και να βρει την αυτοπεποιθηση της!!Δε ξερω αλλα ο φιλος μου νιωθει οτι πλεον δε με νοιαζει και πολυ για μας κι οτι μπορει να ψαχνω για αλλο.Δεν ειναι ετσι αλλα δε με ενοχλει να το νομιζει!Αλλωστε η αδιαφορια τους τραβαει κι αυτο ειναι μια πικρη αληθεια!!!Και παλι σε ευχαριστω για την απαντηση σου!

 5. geia, tha ithela kai egw na pw to problima mou panw se auto to thema kai tha ithela polu ti sumbouli sou.
  eimai 22 xronwn kai edw kai trisimisi xronia eimai me ena paidi pou einai 26 etwn.
  i sxesi mas ksekinise para polu omorfa, erwteutikame, agapithikame polu kai gnwrisa tous dikous tou opws kai autos tous dikous mou( pragma polu simantiko kata ti gnwmi mou gia mia sxesi)! fusika opws kathe sxesi etsi kai emeis eixame ta problimata mas! autos kata ti diarkreia autwn twn xronwn mou eixe zitisei na xwrisoume giati aisthanotan piesmenos alla egw den ithela, kai etsi to ksanaprospathousame kai pigaine mia xara gia ena diastima kai meta pali eniwthe piesmenos! afou loipon auta ta xristougenna xwrisame gia enan mina( bebaia eixame tilefwniki epikoinwnia) ta ksanabrikame (ekeinos mou to zitise giati eipe pws de mporei xwris emena kai pws me agapaei para polu kai aksizei na prospathisoume) kai i sxesi mas pali egine omorfi kai glukia opws prwta! egw imouna para polu xaroumeni giati eniwtha pws de tha upirxe kanena problima pia! sunexisame na kanoume oneira mazi gia to mellon mas, pigame kai ekdromes kai genika imastan kalutera apo pote!!!prin kati meres omws ekei pou kanonizame tis diakopes mas, eipe kati pou me enoxlise polu kai ksekinise mia diafwnia i opoia katelikse sto oti mou eipe oti den einai erwteumenos pia mazi mou alla me agapaei polu kai tha protimouse na xwrisoume! exasa ti gi katw apo ta podia mou giati kata ti diarkeia tis sxesis mas den eixe deiksei kati tetoio!
  tha ithela panw se auto na simeiwsw kati polu simantiko! o filos mou exei enan kollito o opoios de me xwneuei kai prospathei na me xwrisei! auto itane genika mia upopsia i opoia epibebaiwthike otan mou eipe oti den einai erwteumenos pia mazi mou. pio sugkekrimena, o filos mou, omologise, otan mou zitise na xwrisoume epeidi de niwthei pia pragmata gia mena, oti o kollitos tou, tou eipe pws den einai fusiologiko na einai mazi mou tosa xronia kai na uparxei agapi kai erwtas mazi giati me tin agapi o erwtas fthinei kai oti den einai pragmatika erwteumenos mazi mou!(malakies diladi) etsi loipon o dikos mou epirreastike kai irthe kai mou eipe emena auto!
  fusika egw epesa sta patwmata giati de to perimena kai tou zitisa ligo xrono akoma gia ti sxesi mas! autos eipe oti niwthei piesmenos alla tha dwsei auton ton xrono!
  exoun perasei tesseris meres kai den exoume brethei akoma mono pou kai pou milame sto tilefwno! de kserw ksafnika giati egine etsi apotomos kai gia poio logo akouei ton filo tou kai oxi emena pou stin teliki eimai i kopela tou kai kserei poso polu ton agapaw! to kserw oti kai autos me agapaei kai einai erwteumenos mazi mou! fusika de ginetai na uparxei o enthousiasmos tou prwtou mina..
  ti na kanw? eimai se apognosi..
  euxaristw ek twn proterwn

  1. Γειά σου !
   Κατά τη γνώμη μου σε μια σχέση μπορεί να υπάρχει πολλή αγάπη, ενώ ο έρωτας
   έχει σβήσει.Στην δική σου περίπτωση μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο, μπορεί και όχι.Διότι ο φίλος σου όλα όσα σου είπε τα είπε ενώ ήταν επηρεασμένος από τον κολλητό του.Δεν έκατσε να τα σκεφτεί όλα αυτά από μόνος του…(κάποιος τον έβαλε)!Οπότε ισχύουν 3 πράγματα: 1) ή είναι πολύ αδύναμος χαρακτήρας και επηρεάζεται πολύ από τη γνώμη των άλλων 2) ή η άποψη του κολλητού του του φαίνεται πιο σημαντική από την δική σου και την δική του (ίσως να θεωρεί ότι ένα τρίτο πρόσωπο βλέπει τα πράγματα πιο ξεκάθαρα) 3) ή πολύ απλά είχε συνηδητοποιήσει από μόνος του ότι δεν είναι ερωτευμένος πια μαζί σου και ο κολλητός του ήταν μια απλή κάλυψη ή επιβεβαίωση για να στο πει κάπως . Όποιος από τους τρεις όμως λόγους και να είναι (που πολύ πιθανόν είναι να είναι ο τρίτος) ο φίλος σου σκέφτεται πραγματικά λάθος.Δεν είναι λόγος αυτός για να χωρίσεις κάποιον και ούτε είναι δεδομένο ότι σε μια μακροχρόνια σχέση ο έρωτας πάντα “φεύγει¨..Πολλοί γάμοι αλλά και μακροχρόνιες σχέσεις κράτησαν παρόλο που είχε μόνο η αγάπη μεταξύ τους και πολλές ακόμα σχέσης υπάρχουν στις οποίες ο έρωτας και η αγάπη δε λένε να φύγουν.Αυτό ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεται ο σύντροφος σου είναι λανθασμένος και θα τον εμποδίσει στον μέλλον για να έχει μια μακροχρόνια σχέση.Τι θα κάνει δηλαδή από ΄δω και πέρα?Θα χωρίζει από τις πρώτους μήνες ή και εβδομάδες και μετά άντε πάλι να βρει κοπέλα?Να του πεις λοιπόν ότι αν θέλει μια σοβαρή σχέση η οποία θα έχει και σίγουρο μέλλον, τώρα είναι η ευκαιρία του.Γιατί με το που χωρίσετε όλες οι επόμενες σχέσεις του θα είναι πιο σύντομες, μέχρι να πεις “τραγούδα¨ θα έχουν τελιώσει.Αν πάλι θέλει να σε χωρίσει επειδή βαρέθηκε την μονογαμία και θέλει να κοιτάξει και άλλες πορτοκαλιές, καλύτερα να σου το πει και να μην αρχίζει τις ανόητες δικαιολογίες του στυλ : Δε γίνεται να προχωρήσουμε άλλο εφόσον δεν υπάρχει έρωτας!Εκτός βέβαια αυτό επιθυμεί, να είναι κάθε στιγμή και λεπτό της ζωής του ερωτευμένος!Αν και δε το νομίζω, γιατί ειδάλλως δε θα είχε 3 χρόνια σχέσης μαζί σου!Παρολαυτά θα πρέπει να μείνεις ψύχραιμη και να μη σε παίρνουν από κάτω τα λόγια του.. Αν ο άνθρωπος είναι πραγματικά χαζός και δεν εκτιμά ή μάλλον δε καταλαβαίνει καν που βρίσκεται η αληθινή αξία, ειλικρινά δε φταις εσύ.Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να του πεις να “ξεκκολήσει” από τις ηλίθιες θεωρίες του φίλου του ή αν είναι κάτι άλλο που τον απασχολεί να στο πει.Γιατί αξίζεις να μάθεις την πραγματική αλήθεια πυ σε χωρίζει, ( αν υπάρχει βέβαια) !

 6. geia sas… eida to blog sou k thelo ki ego na sou po to problima mou.. eimai 19 eton k eimai me ena paidi 1 xrono kai.. ola kala metaxi mas mexri pou kapoia stigmi tsakothikame oti exoume routiniasei k tetoia.. apofasisame oti tha prospathisoume na xanakerdisei o enas ton allon! ki etsi egine! kanoume diaforetika pragmata k genikos pername kala… apo thn diki mou thn pleyra toulaxiston ta blepo ola na proxorane.. mono pou to agori mou kati mou eipe xthes k me problimatise.. mou eipe oti den einai eroteymenos ia mazi mou k oti exei piasei ton eayto tou na ton elkioun alles ginaikes.mou eipe den xerei ti exei pathei. simera mou eipe oti me agapaei k einai ola kala.. den ton pisteyo.. kai o logos einai oti den thelei na kanoume sex. sixna prospatho na ton diegeiro me diaforous tropous ki eno deixnei na tou aresei otan kano kati parapano mou leei oti den thelei. entometaxi tora teleytaia den mou deixnei oti me epithimei sexoualikos.exo prospathisei para polous tropous ( px sexi esorouxa k genikos oti mporeis na fantasteis) alla tzifos. pisteyo oti ton xano k apomakrinetai sinexos apo konta mou…den xero ti na kano ! den thelo na ton xaso! oxi etsi xoris na kano prospatheia na ton kerdiso. eimai eroteymeni mazi tou k pligonomai poli otan blepo oti kathe prospatheia mou peftei sto keno. perimeno pos k pos tin apantisi sou!! eyxaristo poli ek ton proterwn!

  1. Γειά σου Marie!
   Καλά που διευκρίνησες το πόσο καιρό είσαστε μαζί, για μένα έχει ιδιαίτερη σημασία.Υπάρχουν βέβαια άτομα, για παράδειγμα, που βαριούνται εύκολα τον άλλον από τον 1ο κιόλας μήνα..(οπότε θα μου πεις ότι δεν έχει νόημα το πόσο καιρό είναι κάποιος με κάποιον).Ας πούμε όμως ότι αυτοί είναι οι εξαιρέσεις και ότι είναι καθαρά θέμα χημείας για το πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να βαρεθεί.Στην δικιά σου περίπρωση τώρα που σου έχει πει ότι δεν είναι πλέον ερωτευμένος μαζί σου μπορεί κάποιος να το πιστέψει, γιατί όσο να ‘ναι 3 χρόνια είναι αρκετά και όσον είναι γνωστόν ο “έρωτας φεύγει” από τους πρώτους 5 με 6 που είναι μαζί.Αυτό όμως δε σημαίνει ότι με το που κάποιος σταματά να είναι ερωτευμένος με τον άλλον η σχέση διακόπτεται και δεν υπάρχει ούτε θέληση για σεξ.Κάτι άλλο είναι, λοιπόν, αυτό που τον έχει κάνει να σκέφτεται και να κοιτάζει άλλες κοπέλες και να μην θέλει σεξουαλική πράξη μαζί σου.Το ότι σου δείχνει όμως να του αρέσει (στην αρχή) είναι καλό σημάδι.Παρόλαυτά πρέπει να προσπαθήσεις πολύ περισσότερο αν θέλεις να μην τον χάσεις.
   1. Για αρχή θα πρέπει να ξέρεις πιο είναι το πρόβλημά του μαζί σου, τι είναι αυτό που τον προβληματίζει δηλαδή και απομακρύνεται από εσένα…ενώ στην αρχή δείχνει να του αρέσει.Κάποια σκέψη κάνει εκείνη την στιγμή και τον κομπλάρει.Πρέπει λοιπόν να μάθεις έστω και γενικά τι είναι αυτό που όλο και τον απομακρύνει περισσότερο..και πίστεψέ με αν δε κάνεις κάτι πολύ σύντομα θα σου πει και να χωρίσετε.Δε στο λέω για να σε αγχώσω ή να σε στεναχωρήσω, αλλά αντιθέτως για να συνηδητοποιήσεις σε ποια κατάσταση βρίσκεσαι και για να μην σε πάρει από κάτω, αν τελικά δε καταφέρεις να τον κρατήσεις!Μπορείς λοιπόν να μάθεις μέσω απλών συζητήσεών σας..Να δεις αν σου απαντάει με νευρικότητα = έχει λερωμένη τη φωλιά του,με αδιαφορία (ίσα που ανοίγει το στόμα του να μιλήσει) =σε βαρέθηκε, ενθουσιασμένος = κάτι καλό συνέβη δε χρειάζονται ανησυχίες.Αλλά προφανώς το τρίτο δεν συμβαίνει με σας.Και φυσικά, μπορείς να του προτείνεις να μιλήσετε “έξω από τα δόντια” για να σιγουρευτείς με τις προηγούμενες υποθέσεις σου.Μην το παρακάνεις όμως με τις ερωτήσεις και τον κάνεις να σηκωθεί να φύγει.Απλά και ήρεμα με λίγες αλλά πολύ σημαντικές ερωτησούλες..σε στυλ: “Μέχρι που βλέπεις αυτήν την σχέση να προχωράει;” “Έχεις κάνει μήπως ήδη κάποια σχέδια για το μέλλον και δε μου έχεις πει;”..δηλαδή θα μείνω μαζί της και αν δω ότι δεν πάει άλλο θα σηκωθώ να φύγω!Αυτό το βήμα είναι αρκετά σημαντικό πριν προχωρήσεις στις προσπάθεις, γιατί πως θα καταφέρεις να δώσεις λύσεις αν δε ξέρεις καλά το πρόβλημα;Κι΄αν ρωτήσεις εμένα, πιστεύω ότι δε φταίει ότι δεν είναι πια ερωτευμένος μαζί σου, κάτι άλλο παίζεταΙ.Ή έχει ήδη σκεφτεί να σε απατήσει ή και το έχει κάνει και από τις τύψεις του κ΄μόνο αποφεύγει να διεγερθεί σεξουαλικά μαζί σου ή απλά να στο πω θέλει κάτι καινούργιο, κάτι που θα τον ενθουσιάζει και θα του δώσει “ελευθερία”
   2. Αν παρόλαυτά πιστεύεις ότι άδικα όλες αυτές οι ανησυχίες και ότι ο αντρούλης σου είχε απλά δύσκολες μέρες, απλά πάω πάσο και σταμάτα να διαβάζεις επιτόπου.Αν έχεις βγει στα ίδια συμπεράσματά με τα δικά μου ή με παρόμοια προχώρα..Ένα έχω να πω για την πρώτη “θεωρία μου” το κέρατο όσο και να προσπαθείς πίστεψέ με δε μπορείς να το αποφύγεις.Είναι κάτι που απλά σε θολώνει και αν έχει μπει στο νου σου απλά το κάνεις και δε σκέφτεσαι ούτε συνέπεις ούτε τίποτα, οπότε το προσπερνάμε.Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ελπίζεις να σε σκέφτεται όπου και να είναι xD.Στην δεύτερη μου σκέψη (αν ισχύει φυσικά) μπορείς να κάνεις κάτι.Μπορείς να τον ενθουσιάσεις, να κάνεις αυτά που η άλλη κοπέλα θα του πρόσφερε.Και τι είναι αυτά;Πρώτα απ΄όλα ελευθερία και κατανόηση π.χ. αν κάτι πάει στραβά και δε βγείτε.Δεύτερον, είναι σημαντικό να του δείχνεις καινούργια πράγματα για τον εαυτό σου που δεν ήξερε και που θα τον ενθουσίαζαν παράλληλα.Να του προβάλλεις δηλαδή τα καλά σου στοιχεία.Αυτό που κάνουν όλες οι κοπέλες στην αρχή μιας σχέσης, δε πάνε από το πρώτο ραντεβού και τον φορτώνουν με τα προβλήματά τους και με “σκοτούρες”.Προσπάθησε να του φερθείς σαν να τα πρωτοφτιάξατε, σαν να ήταν ένα άλλο αγόρι.Και αν δεν έχεις τίποτα καινούργιο για το εαυτό σου, μην επινοήσεις ψέμματα.Βρες τίποτα καινούργιες ασχολίες που θα ξέρεις ότι εύκολα θα τον εντυπωσιάζαν ή ακόμη καλύτερα κανόνισε να πάτε σε μέρη που δεν έχετε ξαναπάει μαζί.Αν δεν είσαι καλή στη μαγειρική για παράδειγμα και του ετοίμαζες δείπνο, είναι κάτι που θα τον ξάφνιαζε και θα τον ενθουσίαζε.Όλα αυτά θα τον “ταρακουνήσουν” έστω και λίγο από την σχέση σας και θα τον κάνουν να δει την καλή πλευρά και να σκεφτεί: ” Ότι δε χρειάζεται πλέον κάτι καινούργιο..το έχει ήδη.”Δε λέω φυσικά ν’ αλλάξεις προσόντα ή χαρακτήρα.Απλά προσπάθηση να τον εντυπωσιάζεις όσο το περισσότερο γίνεται και όχι σε βαθμό κοίτα τι έκανα σήμερα..αυτό και αυτό..(επίπεδο σου σπάω τα νεύρα και καρφώνομαι παράλληλα).
   3. Μην αμελείς τον εαυτό σου και μην σκέφτεσαι μονάχα αυτόν.Ντύσου με ωραία ρούχα όχι πολύ προκλητικά..αλλά με υπονοούμενα.Άσε κανένα κουμπάκι ανοιχτό στη μπλούζα και άρχιζε π.χ. να διαβάζεις κανένα βιβλίο ή άκου μουσική μπροστά του.Αυτός θ΄αρχίζει να σε παρατηρεί μέχρι που θα σου ορμήξει και δε θα πάρεις καν χαμπάρι.Και τέλος μην τον σκέφτεσαι 24 ώρες το 24ωρο..σου κάνει κακό και φαίνεται.Μπορεί να το καταλάβει ο άλλος, από τις πολλές ερωτήσεις και τα πολλά τηλεφωνήματα.Δύο με τρεις κλήσεις την ημέρα είναι αρκετές.
   *ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ Ή ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ στο μέλλον ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΥ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΑΝ ΔΕΙΞΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ΄ΑΓΑΠΗ, ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΄ΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ Τ΄ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ..Αν και με τα παραπάνω που σου είπα, λίγο απίστευτο μου φαίνεται!
   Φιλικά Ελένη
   και που ΄σαι…το νου σου!

 7. se eyxaristo poli gia thn apantisi sou!! ola ayta pou mou eipes einai poli simantika! nai ola ta exo skeftei k tha prospathiso na antimetopiso oti ki an simbei! eimaste arketa kalitera metaxi mas tis teleytaies meres.. ton rotisa an thelei xrono na skeftei ta themata pou ton apasxoloun k edeixa katanoisi.. mou anoixtike k mou milise.. mou eipe oti den einai oi den me thelei pia apla niothei piesmenos apo tin sxesi mas .. thelei ton xrono tou. ki ego tou apantisa oti entaxei fisiologiko na theleis xrono gia sena kai panta ton eixes.. entaxei edeixe na iremise ligo.. den einai toso mes sto agxos mazi mou k genika einai eydiathetos.. tora ti simbainei den xero..exo ta matia mou dekatessera k tha perimeno na do thn exelixi ton pragmaton.. oso gia to kerato den exo tetoia deigmata.. bebaia pote den xerei kaneis! alla den nomizo.. pisteyo oi thelei xrono na iremisei! pou k pou oloi mas xreiazomaste xrono!! ki ego to idio tha kano gia mena..k tha akolouthiso tis simboules sou mia pros mia! tha se enimeroso gia thn exelixi ton pragmaton. se eyxaristo para para poli poy me boithises me to problima mou.. me ekanes na skefto kapoia pragmata kai na do k thn alli pleyra tou nomismatos!

 8. kalimera!na pw k gw ton pono mou…eimai 28 xronon k padremeni edw k enamisi xrono me enan anthrwpo pou me latrevei!!!eimaste konda triamisi xronia mazi.prin gnorisw ton andra mou,eixa bleksei me enan allo andra pou ton eroteftika parafora,pethena gi afton,alla aftos me koroideve,me epeze,de me afine se isixia,me evgaze treli k genikotera ponesa k pligothika para poli!!!se ipervoliko vathmo!,i istoria afti kratise diomisi xronia peripou…k meta,ekei pou eixa xasei to mialo mou gia ton proin gnorisa ton andra mou.o opoios einai para poli kalo paidi!ap ti proti stigmi itan dipla mou,eno iksere oti akoma den to exw kseperasei k oxi mono afto,iksere oti de tha ksananiosw etsi POTE!k omos itan dipla mou k poli kalos k triferos mazi mou k me voithise poli sto na ksexnieme k na pernaw kala!ap ti prwti mera meiname mazi k mesa se dio mines mou zitise na padreftoume k gw an k den eimoun erotevmeni k enoite oti sto kefali mou ipirxe akoma o proin,eipa:aftos o anthrwpos einai toso kalos mazi mou,me kanei na pernaw kala,me exei vasilisa,me koitaei sta matia,liwnei gia mena…den prokeite na ton afisw na figei,tha simvivastw k tha ton agapisw…..(lew palia pws agapousane oi ginekes me ta xronia tous andres tous)Me ta polla arxisa egw na exw neura polla,na tsakonomaste k genikotera na mou ftene OLA!edaksi sigoura exei k aftos ta strava tou(den pernei protovoulies,einai ligo anefthinos,allo thelei na pei k allo leei i borei na mi mou pei ta pragmata opos einai k na ta parerminefsei kati pou pragmatika me eknevrizei!kanei pragmatika san paidaki k as me pernaei 10 xronia,niwthw oti eimai o andras tou spitiou)alla se genikes grammes exei pragmata pou gia mena einai vasika opos:m agapaei,me exei korona sto kefali tou,den koitaei alles,den vgenei monos tou,den einai tsiggounis,den pinei,niwthei tin anagi na mou ta leei ola,de mou kanei pote paratirisi gia tipota k genikotera me dexete k me agapaei gi afto akrivos pou eimai!!!!!!!eimai poli berdemeni!de tou aksizei afto!den eimai erotevmeni,thelw na ton eroteuthw k na ton thelw k na zisoume mia zwi mazi,alla de kserw an boro!ap tin alli fovame na minw moni mou!k an meta travaw ta mallia mou pou ton exasa?niwthw poli aneta k oikia mazi tou!alla pistevw oti an pragamatika ton agapousa(asxeta ap ton erwta..)de tha tsadizomouna me to paramikro mazi tou,oute tha mou ftegan ola,tha endiaferomouna perisotero k tha ton frodiza pio poli!lipamai k stenaxoriemai poli gia afon k tsandizomai me ton eafto mou pou ta ekata etsi sk@@a sti zwi mou!!! k ap tin alli anxonome giati thelw oso tipota ena paidi k niwthw oti megalwnw k oti stenevoun ta oria…alla etsi opos eimaste den to epidiokw se kamia periptosi!se parakalw,an boreis pes mou ti gnwmi sou!tha perimenw me anipomonisia nea sou …efxaristw gia to xrono sou!

  1. Γειά σου Χριστίνα.
   Καταρχήν να σου πω τα “συγχαρητήρια” μου που έχεις έναν τέτοιο άντρα που σε αγαπαέι και σε έχει κορώνα στο κεφάλι του (λίγες είναι αυτές που τον βρίσκουν).Η αλήθεια όμως είναι ότι έχει κι’ ένα μειονέκτημα που δεν είναι και μικρό.Γιατί όσο να ΄ναι το να νιώθεις ότι είσαι ο άντρας του σπιτιού δεν είναι ωραία αίσθηση.Το ωραίο είναι να έχεις κάποιον που θα τα κανονίζει όλα για σένα και θα σε κάνει να νιώθεις ασφαλής δίπλα του.Είναι κάτι που διορθώνεται όμως, με λίγη προσπάθεια.Πρέπει αρχικά να του μιλήσεις και να του πεις ότι σε ενοχλούν αυτά τα πράγματα πάνω του και ας τον να παίρνει αυτός πρωτοβουλίες, ειδικά σε θέματα που αφορούν τη δική του προσωπική ζωή.Μέρα με τη μέρα θα καταλάβει ότι δε μπορεί να βασίζεται μόνο πάνω σου και με το καιρό θ΄αρχίζει ν΄αναλαμβάνει από μόνος του περισσότερες ευθύνες!Πρέπει να σκεφτείς κιόλας ότι το μειονέκτημα που έχει δεν είναι σχεδόν τίποτα σε σύγκριση με τα θετικά του. στοιχεία.Πάνω απ΄όλα πρέπει να τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου για να τα έχεις καλά και με τους άλλους, πόσο μάλλον με τον άντρα σου.Δε θα σου πω να τον χωρίσεις ούτε και να μείνεις μαζί του.Θα σου διευκρινίσω όμως τις εκδοχές που έχεις και τις σκέψεις σου.Μόνο αν ακούσεις αυτά που η ίδια έχεις πει θα ξεκαθαρίσει το μυαλό σου.Η απόφαση πρέπει να είναι όλη δική σου, εγώ απλά θα σου δώσω τη γνώμη που μου ζήτησες..
   Λες ότι θέλεις να τον ερωτευτείς και να τον θέλεις αλλά συγχρόνως λές ότι δε ξέρεις αν μπορείς.Είσαι πολύ ανισσόροπη και παράλληλα μπερδεμένη, και αυτό φαίνεται.Στην πραγματικότητα δε ξέρεις καν αν πρέπει να μπεις στο κόπο να προσπαθήσεις για την αγάπη του και τη σχέση σας.Δεν είσαι 100% σίγουρη ότι αυτό είναι που πρέπει ή μάλλον θέλεις να κάνεις.Πιστεύω μάλιστα ότι αυτό που σε κρατάει δεμένη μαζί του τόσο καιρό είναι: α) η ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα τον ερωτευτείς και εσύ και θα είσαστε μια χαρά β) ο φόβος ότι ίσως να το μετανοιώσεις αν τον αφήσεις (δε θα βρεις δηλαδή ξανά κανέναν καλύτερο του που να είσαι και ερωτευμένη μαζί του) και ο φόβος ότι αν δε βρεις κάποιον σύντομα δε θα φτιάξεις ποτέ σου οικογένεια και γ) νιώθεις οίκτο και λύπηση γι΄αυτόν που ήταν τόσο καιρό μαζί σου και δε κατάφερες να τον ερωτευτείς.Δε του έδωσες δλδ τόσα χρόνια το πιο σημαντικό σε μια σχέση..Το να είσαι ερωτευμένη και να τον αγαπάς όπως και αυτός.Πρέπει να σου πω όμως ότι αυτοί δεν είναι λόγοι για να μείνεις με κάποιον..Πρέπει να ξεπεράσεις τους “φόβους” σου και να μην αγχώνεσαι μη τυχόν δε βρεις τον κατάλληλο.Η ζωή είναι μικρή (δεν αντιλέγω) αλλά γιατί να την περάσεις με κάποιον που απλά δε θες να ΄σαι;Μόνο που μπήκες σε όλες αυτές τις σκέψεις και μόνο που το θεωρείς σχεδόν αδύνατο να κάνεις οικογένεια μαζί του…δείχνει ότι η σχέση σας δε θα ΄χει και πολύ ακόμα μέλλον.Σκέψου για παράδειγμα πως θα είσασταν σε 5 χρόνια από τώρα.., θα τον είχες βαρεθεί για τα καλά και θα υπήρχαν τσαακωμοί για το παραμικρό ..εδώ τώρα τσαντίζεσαι μαζί του χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο.Δε νομίζω ότι θα καταφέρεις ποτέ σου να τον ερωτευτείς, όχι τουλάχιστον με αυτόν τον τρόπο.Γιατί πολύ απλά αυτά τα πράγματα δε θέλουν προσπάθεια..Αν δεν τον έχεις ερωτευτεί εδώ και 3,5 χρόνια πίστεψε με όσο και να προσπαθείς δε θα σου βγει ποτέ.Αυτό το συναίσθημα έρχεται συνήθως από τους πρώτους μήνες και μετά εξαφανίζεται.Δεν έχω ακούσει ποτέ το αντίθετο.Να ερωτεύεσαι δλδ κάποιον μετά από 4 χρόνια, είναι ανήκουστο.Το μόνο που πιστεύω ότι θα βοηθούσε τη σχέση σας, αλλά πιο πολύ εσένα εννοείται, είναι να μείνεις για λίγο καιρό μακριά του.Να δεις πως θα ήταν χωρίς αυτόν η ζωή σου και κατά πόσο θα σου λείψει..Ίσως η αίσθηση ότι τον χάνεις να σε κάνει να τον θέλεις!Θα είναι δύσκολο φυσικά κάτι τέτοιο γιατί μένετε στο ίδιο σπίτι.Αλλά θα μπορούσε ένας από ους δυο σας να μετακομίσει για ένα χρονικό διάστημα σε κάποιον κολλητό/κολλητή.Θα σου κάνει καλό να μείνεις για λίγο καιρό μακριά του, έτσι ώστε να έχεις τη δυνατότητα να σκεφτείς όλα όσα θέλεις χωρίς αυτόν μέσα στο σπίτι…Είναι και αυτός ένας τρόπος για να μπορέσεις να τον ερωτευτείς…Επίσης θα μπορούσατε να κάνετε κάτι εντελώς αντίθετο, να πάτε ένα μικρό ταξιδάκι για καμιά εβδομάδα.Κάπου ρομαντικά και όχι με πολύ κόσμο ή βαβούρα..Αν πάλι δεν έχετε αυτήν την οικονομική δυνατότητα, μπορείτε να κανονίσετε κάτι παρόμοιο για μια βραδιά..Να πάτε σε κάποιο εστιατόριο ή ακόμη καλύτερα να του μαγειρέψεις κάτι..Θα είναι η ευκαιρία σου να δεις αν μπορείς να κάνεις κάτι αξιόλογο για χάρη του και θα έχετε μια ολόκληρη βραδιά για να δεις τα συναισθήματα σου “ν΄ανάβουν” για χάρη του.Αν παρόλαυτά δε νιώσεις ούτε μια παραμικρή έλξη γι΄αυτόν πολύ φοβάμαι, ότι “το ‘χεις χάσει το παιχνίδι μαζί του”..
   Αυτές ήταν μερικές προτάσεις που αν θες ακολουθείς..όποια πιστεύεις πιο εύκολη και όχι αδύνατη.Παρόλαυτά κάτσε και σκέψου καθαρά για το αν θες ο άντρας σου να είναι αυτός που θα μοιραστείς την υπόλοιπη ζωή σου….ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ και αν αυτή σου λέει να φύγεις, τότε ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ.Μην λυπάσαι τα χρόνια που πέρασαν, να λυπάσαι αυτά που θα έρθουν & θα περάσουν χωρίς κάποιο ιδιαίτερο νόημα, χωρίς να έχεις βρει το άλλο σου μισό.Αυτόν που θα σε κάνει να νιώθεις τρελή γι΄αυτόν και που θα σε γεμίσει “ζωή”.Μη περιμένεις να περάσουν αλλά 3 χρόνια…Πάρε μια απόφαση και δέξου την..να είσαι έτοιμη και για τις συνέπειες που ίσως επακολουθήσουν αλλά και για το καλύτερο που πραγματικά σου εύχομαι να γίνει!
   Φιλικά,
   Ελένη.

 9. S efxaristw mes ap tin kardia mou!!!etsi einai,opos akrivos ta les..tha prospathisw na ta vrw me ton eafto mou!afto einai to pio simadiko ap ola!!!k apo kei k pera na dw(na katalavw)ti niwthw gi afton ton anthrwpo!
  tha sou ksanasteilw sigoura giati m aresoun poli ta themata sou k oi apopseis sou!!!elpizw tin epomeni na exw pio efxarista pragmata na pw!!!
  k pali s efxaristw!!!!!!!
  filia

 10. LOIPON EGW EIMAI EDW K ENA XRONO M ENA PAIDI M ARESE PANTA SAN EMFANISI NOMIZA PWS 8A MPOROUSA NA KOLLISW GIATI PRIN APO AUTON EIXA ENA MEGALO KOLLIMA..E PERNAGE O KAIROS K DEN ENIW8A TIPOTA TON EXW XWRISEI ARKETES FORES ALLA META APO SUNI8EIA KSANAGURNAGA GIATI ENIW8A KENI KAPWS ENW ELEGA 8A ASXOLI8W ME NA ALLO PAIDI POU M ARESE DEN MPOROUSAK GURNAGA.ME AUTON POU EIMAI ENA XRONO PRAGMATIKA DEN UPARXEI KALUTEROS KANEI TA PANTA GIA MENA EINAI EKSUPNOS WRIMOS K TA SKEFTETAI OLA SWSTA DINEI TA PANTA GIA MENA K MESA APO AUTA TON EXW AGAPISEI ALLA KSERW PWS EINAI NA NIW8EIS ERWTEVMENI K EGW AUTO DEN TO NIW8W..TWRA PALI TON XWRISA GIATI ENIW8A KAPWS K MILAW M EKEINO TO PAIDI POU MOU ARESE POU SAS EIPA K O PROIN M ZITAEI K ALLI EUKAIRIA K PRAGMATIKA DEN KSERW TI NA KANW FOVAMAI AN SUNEXISW ME TO PAIDI POU M ARESEI 8A TO METAIWSW POU AFISA TON PROIN M…K KSEREIS TI SKEFTOMAI PWS MIPOS DEN KSANAVRE8EI ATOMO POU NA ME NOIAZETAI TOSO POLU ME LIGA LOGIA SKEFTOMAI TO META TI ANTRA 8A EXW DIPLA MOU K GIAUTO DEN KSERW TI NA KANW.MIA GNWMI 8A I8ELA

  1. Γειά σου Kate.
   Εγώ είμαι της άποψης να κάνουμε αυτό που μας λέει η καρδιά μας και ας το μετανιώσουμε μετά, αρκεί να το κάνουμε.Μπορεί αυτό που να σκέφτεσαι να ισχύει και να μην ξαναβρεθεί άλλο άτομο σαν κι΄αυτόν, μπορεί πάλι να ισχύει ακριβώς το αντίθετο και κάποια στιγμή στο μέλλον να βρεις ένα ακόμη καλύτερο άτομο που να είσαι και ερωτευμένη μαζί του.Το σημαντικό είναι να είσαι με κάποιον που να νιώθεις μεγάλη έλξη γι΄αυτόν, γιατί διαφορετικά θα τον βαρεθείς γρήγορα..και το χωρίζω και τα ξαναβρίσκω θα γίνεται όλο και συχνότερα.Αν τελικά μείνεις μαζί του το μόνο που θα καταφέρεις είναι να το κάνεις ποιο δύσκολο για σένα να τον χωρίσεις στο μέλλον.Θα δεσμευτείς πιο πολύ μαζί του και αυτός το ίδιο και η φοβία σου να τον αφήσεις θα γίνει μεγαλύτερη.Δε θ΄αλλάξει κάτι και ούτε θα γίνει κάτι ουσιαστικό στη σχέση σας.Το να μην είσαι ερωτευμένη μαζί του είναι μεγάλο θέμα απότι καταλαβαίνεις και γενικά σχέσεις χωρίς “έρωτα” εύκολα διαλύονται.Ακόμη πιο σημαντικό, επίσης, είναι να ρισκάρεις στη ζωή σου..Αν δεν κάνεις κάτι με το παιδί που σου αρέσει τώρα, μπορεί να σου μείνει στη σκέψη για το υπόλοιπο της ζωής σου και να σκέφτεσαι τι θα γινόταν αν τελικά τον χώριζα; μήπως εκείνο το παιδί να ήταν εξίσου καλό;Γενικά σου μιλάω τώρα, ν΄ακολουθείς τη καρδιά σου και άσε τις σκέψεις για κάποιον άλλον, ρίσκαρε και λίγο..Θα σου κάνει και πολύ καλό να δεις αν μπορείς να είσαι μακριά του.Ζήτησε του να σου δώσει λίγο χρόνο να δεις τα πράγματα πιο καθαρά και να δεις τι ακριβώς θέλει.Αν σε νοιάζεται και νοιάζεται για την σχέση σας, θα καταλάβει!Αν δε το κάνεις τώρα αυτό είμαι πολύ σίγουρη ότι θα έχεις τέτοιες σκέψεις και στο μέλλον (να τον αφήσεις ή να μην τον αφήσεις;) και τότε θα σου είναι δυσκολότερο γιατί θα είστε πιο πολύ καιρό μαζί.Αν είναι να γίνει κάτι, άστο να γίνει και μπορεί και να επωφεληθείς από αυτό..Το παιδί που σου αρέσει να βγει και αυτός καλός χαρακτήρας και καλό παιδί..ή μπορεί κιόλας να καταλάβεις ότι τελικά δεν άξιζε και να γυρίσεις σίγουρη και γεμάτο αυτοπεποίθηση πίσω στην σχέση σου, ξέροντας ότι αυτός είναι ο “μοναδικός”..
   * Αν τελικά τον αφήσεις (μετά τον θελήσεις πάλι) και αυτός δε σε δεχτεί….αυτή η αίσθηση ότι τον χάνεις και η επιθυμία να τον ξανακερδίσεις να σε κάνει να τον επιθυμείς όλο και πιο έντονα με αποτέλεσμα να τον ερωτευτείς.

 11. s euxaristw para polu gia ola.ola auta ta exw skeftei autes tis meres k eimai akoma m auto to paidi pleon den ksero alla niw8w les kai ton exw tosi anagi parolo pou den niw8w auti tin elksi ton exw polu anagi me noiazete toso polu k auto m aresei polu parolo pou exw eukairies na kano kati k me alla agoria pano pou pao na ksekinisw, kati me stamatai k to mualo m einai sunexia ekei otan ton xwrizw niw8w apaisia k o pio kouklos na er8ei to mualom einai ekei.ksereis ti merikoi m lene oti isws eimai kollimeni k apla den to exw katalavei alla egw exw zisei auton ton erota ton dinato k den einai etsi me ton proin m eixa ma8ei pos einai na erotevesai alla den eixa ma8ei pos einai na agapas alla m auton eme8a na agapaw k na exw anagi kapoion.auto to paidi exei ta panta xaraktira omorfia k.l.p egw parolo pou eimai akoma 18 skeftomao to mellon to meta den skeftomai pos na perasw tin wra m me enan kouklo k meta na fugei giati meta 8a ponesw egw skeftomai pos an 8a ton erotevomoun den 8a i8ela tipota allo k 8a itan to allo m miso giati auta pou kanei gia mena pistevw pos kanena agori den ta exei kanei den ksero einai periploko k se mperdepsa fantazomai.merikes fores prepei na skeftesai to meta giati meta peftoume sta xeirotera kai to kalo pou eixame to exoun alloi

  1. Γειά σου και πάλι Kate..
   Ωραία όλα αυτά που μου λες και ειλικρινά χαίρομαι που αποφάσισες να μείνεις μαζί του και που είσαι πιστή στη σχέση σας..Να προσέχεις, όμως, και όταν λέω προσέχεις εννοώ με την έννοια του να είσαι ανεξάρτητη και να μην τα περιμένεις όλα από αυτόν.Γιατί πες πως μια μέρα ξυπνάει και σου λέει βαρέθηκα(πτου πτου να μην γίνει ποτέ.. φυσικά ..αλλά παράδειγμα σου δίνω τώρα)..εσύ τι κάνεις;Αν τον είχες ανάγκη υπερβολική ανάγκη στο παρελθόν δε θα μπορέσεις ούτε μια μέρα μακριά του έτσι;Γιαυτό όλα με μέτρο…αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.Επίσης να μην πιέζεις τον εαυτό σου πολύ έτσι ώστε να τον ερωτευτείς, αυτά τα πράγματα έρχονται από μόνα τους κ΄δε θέλουν πίεση.Απλά να κοιτάς τα θετικά του όπως τώρα και κάποια στιγμή “ο έρωτας θα σε χτυπήσει κεραυνοβόλα”.Υπάρχει και η πιθανότητα να μην τον ερωτευτείς και ποτέ..Όμως μη σε απασχολεί..ζήσε το τώρα και το μέλλον θα φτιαχτεί από μόνο του αν κάνεις τις σωστές επιλογές στη ζωή…Θα δείξει λοιπόν αν αυτός είναι ο “μοναδικός” ..

   1. s euxaristw ksereis ti meriki m lene an den eisai erotevmeni aston alla den einai etsi.pisteveis pos o erotas mporei na erthei me ton kairo?koitakse na deis pistevw einai sto xeri tou na kollisw mazi t giati thimamai mia fora pou tou eipa na xwrisoume kai pos egw tha kanw mia kainourgia arxi me allo paidi k telika den ekana giati den m evgaine kai matheno pos autos eixe idi vrei mia kopela kai ekei eniwsa pos pragmatika eimai kollimeni tou eipa na ta ksanavroume lla meta apo kairo psiloksenerwsa pali den kserw ti einai auto pou prepei na kanw apla nithw pos exo to pano xeri k denm aresei auto katholou…merikes fores lew as min ton eroteuto k as ton agapaw mono.eimai k ligo tis logikis giati i kardia merikes fore einai apatili

   2. Γειά σου Kate..
    Απ΄ότι έχω καταλάβει θες λίγο “κυνήγι” στη σχέση σου και να “μην σου τα σερβίρει όλα στο πιάτο”, θέλεις δηλαδή η ανάγκη που έχεις γι΄αυτόν να σου βγαίνει κάθε μέρα και με το παραπάνω.Καμία σχέση δηλαδή με το να έχετε μια σχέση που να κυλά ήρεμα χωρίς ζήλειες και παιχνιδάκια.Μπορεί να είναι όντως στο χέρι του να σε κάνει να τον ερωτευτείς..όμως δεν έχει σημασία αυτό που μετράει είναι να τα βρεις εσύ με τον εαυτό σου πρώτα και να σιγουρέψεις τα αισθήματα σου γι΄αυτόν.Αν νιώθεις ότι αυτό που έχετε είναι ισχυρό, μείνε και άφησε το χρόνο να “κυλήσει”.To καλύτερο που έχεις να κάνεις, δηλαδή, για να αφήσεις τα αμοιβαία αισθήματα ν΄ανθίσουν είναι να μην κάνεις κάτι το συγκεκριμένο (μιλάω σοβαρά).Τα αισθήματα χρειάζονται χώρο και χρόνο (όπως ακριβώς μου πες στην αρχή) !

   3. ontws 8elw kinigei kai grapsimo egw.m aresei pou katalavaineis giati sinithws oloi m lene xwrise giati den einai automato gia na kolliseis opote 8es.alla ksereis ti efoson auto einai to mono pou leipei s auti ti sxesi egw elpizw pos kapoia mera 8a ton eroteutw giati pragmatika i agapi tou einai ali8ini k egw den mporw makria t.8a to afisw etsi giati egw sunexeia prospa8w giauto.k ksereis pio einai to kalo pws exw sizitisei auto to 8ema mazi tou oti ton agapw alla den eimai erotevmeni mazi tou k autos m leei egw o idios prepei na kanw kati k kanei ta panta giauto.ksereis ti autes tis meres mia fili m mou eipe egw 8a tou milisw kai 8a tou pw na sou dixnei ligo oti den endiaferete(giati autos einai filos me tin fili m)alla adika ap ti stigmi pou to ksrw den vgainei se tipota. egw 8a to afisw etsi k oti vgei.den kserw ti m exei kanei den eimai kollimeni alla tautoxrona den mporw na ton afisw.ton latrevw san kati diko mou.pantws kserei oti den eimai erwtevmeni mazi tou.kai den einai tipota ksenerwtos anti8etws einai polu komple.an ton erwteftw kapoia stigmi 8a eimai paneutixis ali8eia.s euxaristw polou sto ksanalew niw8w pragmatika pws milaw me mia polu wrimi se auta pou les k o tropos pou skeftesai

 12. geia sas. ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ. ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ 7,5 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΝΑΜΕ ΣΧΕΣΗ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΟΤΙΚΟΣ ΑΝΤΕΞΑΜΕ ΓΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΑΒΩΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΗΘΕΛΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΠΗΡΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ Κ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ. ΤΟΝ ΠΕΙΕΣΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ Κ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΕΝΩ ΕΧΩ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Κ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΦΩΝΑΞΑ ΕΚΛΑΨΑ ΜΑΛΩΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΥΓΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑ Κ ΟΤΙ ΔΕ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ. ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΟΒΑΜΕ!!! ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΥΟΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;

  1. evagelia ksereis ti pistevw einai kati me tous goneis tou giati den pistevw mia sxesi 7,5 xronia k na allaksei kati twra pou 8a pas spiti sugourepsou an einai ta pragmata opws prin k den exei allaksei kati giati mono m auto 8a iremiseis.apla s eipa ti gnwmi m.

  2. Γειά σου Ευαγγελία.
   Κατά τη γνώμη μου ο αρραβωνιαστικός σου θα ένιωσε πολύ πίεση για το θέμα γάμο..(μόνη σου μου είπες ότι τον πίεσες πάρα πολύ για να παντρευτείτε..)Και για να νιώσει λίγη “ελευθερία” σου είπε να είσαστε λίγο από απόσταση για να ηρεμήσει λίγο και να σκεφτεί τι θέλει.Μην αγχώνεσαι για καλό θα στο ΄πε.Όταν θα γυρίσεις λογικά θα σου πει όλα αυτά που νιώθει και τι σκεφτόταν όλο αυτό το καιρό..Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μην το πιέσεις άλλο και να τον αφήσεις να αποφασίσει από μόνος του αν θέλει γάμο ή όχι.Η όλη πίεση και η όλη φάση παντρέψουμε ή όχι μην την παντρευτείς..τον τρέλανε λιγάκι.Αν σε αγαπάει και θέλει να σε παντρευτεί θα το κάνει…ασχέτως με το τι λένε οι γονείς του!Ας τους να μιλάνε αυτούς…..μη γίνεσαι κτητική απέναντι του και ας τον να πάρει μόνος του μία απόφαση
   *Οι γονείς του θα έχουν κάποιου είδους ανασφάλεια απέναντι σου γι΄αυτό και αναβάλλουν συνεχώς το γάμο..Μπορεί απλά να σε συμπαθούν και μέχρι εκεί ή απλά να το δείχνουν…Μπορεί κιόλας να πιστεύουν ότι θα χάσουν το “παιδάκι” τους και θα τους ξεχάσει αν παντρευτεί και τα σχετικά..Δεν είναι πρωτάκουστα πράγματα αυτά..Μη θίγεσαι όμως, μια αγάπη που κράτησε τόσα χρόνια δε θα διαλυθεί από μια μικρή πίεση…Τώρα που πέρασαν και αυτές οι μέρες απόστασης είμαι σίγουρη ότι θα έχει χαλαρώσει και αυτός λίγο!

 13. kalispera..d xerw an uparxei akoma antapokrish sto thema tou blog alla twra t eida..exw k egw ena provlima pou tha ithela na moirastw.eimai 20 xronwn kai edw kai 10 mhnes exw sxesh m ena paidi 2 xronia megalutero m.eimaste kai oi 2 foithtes se eparxiakh pollh opote ton vlepw sxedon kathe mera.prin liges meres xekinhsa na t kanw mia suzhthsh epeidh evlepa oti kati den einai ok..eixe apomakrunthei kapws kai to evlepa.gia na mh ta polulogw i suzhthsh katelhx sto oti tou exei fugei o enthousiasmos kai sto oti den niwthei erwtuemenos afth th stigmh.to pira polu asxhma kai perasa 2 apaisies meres mexri p apofasisa na t xekatharisw.den eniwtha katholou kala kai den borousa na sunexisw na niwthw etsi.mou eipe oti me agapaei para polu,oti de tha adexei na me xasei kai oti apla pernaei mia fash pou einai polu piesmenos me thn exetastikh kai genika einai xamenos.to sex den exei stamathsei.einai paradoxws akoma sta polu kala tou.apla i idea oti isws afth h fash na mh tou fugei me panikovalei.tha ithela apla mia gnwmh gt opws vlepw pernoun polu paromoia fash!efxaristw polu
  katerina

  1. Γειά σου Κατερίνα!
   Αυτό που συμβαίνει στη σχέση σας δεν είναι κάτι το προτώτυπο.Όλες οι σχέσεις (οι περισσότερες τουλάχιστον) κάποια στιγμή θα περάσουν και από αυτό το στάδιο, όπου ο ενθουσιασμός απλά φεύγει.Για να γίνει κάτι τέτοιο σημαίνει ή ότι κάποια άλλη κοπέλα έχει μπει στη ζωή του ή ότι απλά υπάρχει κάτι πουντον έχει “ξενερώσει” (π.χ. στη σχολή του) με αποτέλεσμα να απομακρύνεται και από εσένα.Φυσικά όποια και από τις δυο περιπτώσεις να ισχύει, δεν φταις πουθενά εσύ και (στη δεύτερη περίπτωση) το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να τον υποστηρίξεις και να μην τον πιέζεις!Για να σου λέει ότι σε αγαπάει, θα το εννοεί και σίγουρα δε θα αφήσει τη σχέση σας να τελιώσει έτσι απλά.Εφόσον κιόλας κάνετε σεξ, σίγουρα δεν έχει χάσει το ενδιαφέρον του για σένα.Πιθανόν να έχει άγχος επειδή είναι περίοδος εξεταστικής, οπότε δικαιολογείται η συμπεριφορά του..Κάνε λίγη υπομονή μέχρι να τελιώσουν οι εξετάσεις και μετά θα χαλαρώσει σίγουρα..

 14. Καλησπέρα θέλω να σας πω το προβλημά μου ήμουν με ενα παιδί 4 χρονια των γνωρησα οταν ηταν τελειωφοιτος καναμε σχεση ολα καλα μετα ενα χρονο μου ζητησε να μινει μονος του για λιγο διαστημα γιατι ηταν λιγο πιεζμενως οχι μαζι μου κατι δικα του μετα απο καμια 20 ημερες με πηρε τηλεφωνο να συναντηθουμε να μηλησουμε βγικαμε ηρθε με καλαματα να μου πει οτι θελει να ημαστε μαζι παλη και των δεκτικα πισω ολα καλα μετα συνεχησαμε την σχεση μετα παλη απο 1,5 χρονο παλη μου ζητησε να μινει μονος γιατι δεν ηταν καλα εψαχνε να βρει δουλεια και δεν εβρισκε και ηταν χαλια ψυχολογικα και μου ζητησε να μινει λιγο μονος ενταξη των αφησα και εγω μετα απο ενα μηνα παλη μου ζητησε να βρεθουμε να μηλησουμε ξανα με κλαματα των δεκτικα αλλα του ειπα οτι 3 φορα δεν θα υπαρξη. τωρα στα 4 χρονια εγω μενω χωρης δουλεια δεν τον εδιοξα εμεινα σε αυτην την σχεση αλλα χωρησ εκεινος να με στηρηζει και ιδιεταιρα εχει μια συμπεριφορα απεναντη μου πολυ επιθετικη του στηλ αν του πω κατι να μου πει και τι σε νοιαζει εσενα και διαφορα τετοια και δεν βρισκομαστε και καθημερινα ποιο πολυ σαββατοκυριακο και χθες το βραδυ του ειπα να μηλησουμε και βρεθικαμε μηλησαμε και του ειπα γιατι μου επιτυθεσε ετσι οταν σου μιλαω μου λεει δεν σου επιτυθομαι του λεεω δεν μου αρεσει αυτη η συμπεριφορα σου και σου εχω πει να κοψεις κατι κακες συνιθιες που εχεις και εσυ δεν κανεις κατι για αυτο και μου λεει ξερεις δεν ειμαι καλα παλη και του λεεω τι εχεις? μου λεει ειμαι προβληματισμενως με την δουλεια δεν την βρισκω ενδιαφερων και τετοια και οτι προσπαθω να ειμαι μαζι σου να ξεπερασω αυτα τα προβληματα για να μην σου πω τωρα παλει χωριζουμε γιατι δεν εισαι και εσυ καλα που δεν εχεις δουλεια και τετοια εσυ με εχεις στηρηξει και εγω τωρα που εσυ θες στηρηξει δεν μπορω να σου την προσφερω και του ειπα οχι δεν θελω ετσι δεν θελω να εισαι διπλα μου και να με λυπασε τελος χωριζουμε και μου λεει τι ετσι απλα? του λεεω ναι τελος μαζι μου δεν θα καθετε κανεις για λυπηση μου λεει δεν σου ειπα οτι σε λυπαμε του λεεω οχι οχι τελος δεν θελω ετσι αφτως ομως δεν το περιμενε και μου λεει εγω σε αγαπω και αισθανομαι πραγματα για εσενα και μου λεει μετα απο λιγο τι θα κανουμε τωρα και του λεεω εισαι ελευθερος και ειμαι ελευθερη να κανουμε οτι θελουμε και φευγοντας απο το σπιτι μου μου λεει αντε τα λεμε και του λεεω καλη συνεχεια στο υποληπο της ζωης σου! πητε μου την γνωμη σας ευχαριστω

  1. Καλησπέρα inna.
   Κατά τη γνώμη μου η σχέση αυτή είχε αρχίσει ήδη να φτάνει στο τέλος της από την πρώτη κιόλας φορά που σου είπε να χωρίσετε.Όταν ένας άνθρωπος περνάει δυσκολίες με την δουλειά του και γενικά δεν είναι πολύ ευδιάθετος το τελευταίο πράγμα που θα ΄θελε ήταν να έχει προβλήματα με την σχέση του.Αντιθέτως αυτό που θα ήθελε είναι να έχει κάποιο στήριγμα από την κοπέλα του και όχι να απομονωθεί τελείως από τους πάντες και τα πάντα.Ο πραγματικός λόγος που ήθελε, λοιπόν, να χωρίσετε δεν είναι κανένας άλλος από το ότι βαρεθήκε να είναι απλά σε αυτή την σχέση.Μπορεί όντως να είχε προβληματιστεί πολύ από το γεγονός ότι δεν έβρισκε δουλειά και να είχε ανάγκη να μείνει για λίγο μόνος του.Αλλά δεν μένεις ολόκληρο μήνα μακριά από την κοπέλα σου επειδή και μόνο τα επαγγελματικά σου δεν πάνε καλά.Προφανώς θα είχε κουραστεί και από την σχέση σας και θα το είχε σαν πρόφαση.Γι΄αυτό και είχε απότομη συμπεριφορά μαζί σου τον τελευταίο καιρό.Σύγκρινε αν θες την συμπεριφορά του τον πρώτο χρόνο με τώρα και αν οι αλλαγές είναι μεγάλες, σίγουρα κάτι θα τρέχει μαζί του για σένα και δεν σε βλέπει όπως παλιά.Όλα αυτά όμως δεν είναι απαραίτητο να σημαίνουν πως δε σ΄αγαπάει, έτσι;Γιατί αν δεν ένιωθε τίποτα για σένα δε θα γυρνούσε ποτέ πίσω, απλά θα συνέχιζε την ζωούλα του.Θέλει να σε έχει στην ζωή του και να είστε μαζί αλλά μάλλον όχι σα ζευγάρι.Φοβάται να σε αποχωριστεί αλλά και λυπάται τα όσα χρόνια περάσατε μαζί να φύγουν έτσι.Η συμπεριφορά σου απέναντι του ήταν σωστή, γιατί και το χρόνο που σου ζήτησε του έδωσες και ήσουν υπομονετική μαζί του.Απλά όταν ένιωσες ότι “απειλείσαι” και είναι μαζί σου από υποχρέωση σήκωσες τις “ασπίδες” σου και καλά έκανες.Το θέμα είναι αν θέλετε να τελιώσει μια τέτοια μακροχρόνια σχέση με ένα “άντε τα λέμε”.Πιστεύω ότι θα ΄ταν καλύτερα και για τους δυο σας αν συναντιόσασταν για μια ακόμη φορά και συζητάγατε με κάτω τις μάσκες σας.Θα μπορούσατε ακόμη να δώσετε μια ευκαιρία στην σχέση σας (και να την μετατρέψετε έστω και σε φιλική), αν φυσικά ενδιαφερόσαστε ακόμη ο ένας για τον άλλον.

 15. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗ. ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΗΣΕ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΣΤΕΨΕ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ? ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΛΕΥΡΑ ΑΝ ΘΑ ΜΗΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΣΗ ΦΙΛΙΑ ΟΚ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΘΑ ΜΗΛΗΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΛΕΕΩ ΑΛΛΑ!! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΖΟΡΗΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΛΗΣ ΛΙΓΟ ΖΟΡΗΣΤΗ ΠΕΤΑΕΙ ΕΝΑ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΕΓΩΙΣΤΗΣ,ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΕΘΥΣΜΩ ΜΕ ΤΖΟΓΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!! ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 16. Καλησπέρα! το θέμα που έχετε ανοίξει με ενδιαφερει πολύ κ θα ήθελα κ εγώ με τη σειρά μου να εκφράσω κάτι που με απασχολεί.. εδώ κ σχεδόν 3 χρόνια ειμαι με ένα άνθρωπο που με διεκδίκησε και με ερωτεύτηκε..ο έρωτας για εκείνον ήρθε φυσιολογικά..εγώ με τη σειρά μου δέχτηκα όλα τα καλά που μου έδωσε κ ανταποκρίθηκα..τον αγαπώ πάρα πολύ κ εκείνος το ίδιο κ το νιώθω..αυτό όμως που με κάνει κ νιώθω τελευταία είναι πως δεν παίρνω επιβεβαίωση σαν γυναίκα..θεωρώ πως η σχέση μας έχει “βαρύνει”, έχει κάνει κοιλιά.Με αποτέλεσμα εγώ να τον βλέπω να είναι κάπως πιο χαλαρός κ πιο ελεύθερος κ να τσιτώνω…αυτό που θα ήθελα σαν συμβουλή είναι πως μπορώ να τον κάνω να με κοιτάξει όπως τότε…δεν έχουμε πολλές ερωτικές στιγμές και αυτό δεν το αντέχω, μου ρόχνει την αυτοπεποί8ηση..κ μου ζητάει να μπορεί να βγαίνει έξω με φίλους που έχει χάσει..δεν με παίρνει τηλ όπως άλλωτε κ γένικα είναι λίγο αλλού..το μόνο που μου λεεί είναι πόσο ελκυστική ήμουν όταν με είχε γνωρίσει ενώ ειμαι ακριβώς η ίδια..είναι 25 κ εγώ 31..σας ευχαριστώ κ περιμένω κάποια συμβουλή!

  1. Γειά σου Άννα…
   Δε θα σου πω ότι στη σχέση δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί υπάρχει και είναι ξεκάθαρο.Το αγόρι σου δεν ελκύεται από εσένα όπως έκανε στις αρχές και αυτό είναι ένα “πρόβλημα” που πρέπει να επιλυθεί, γιατί δε θέλει πολύ μέχρι να σου πει ότι θα θέλει να βγαίνει μόνο με τους φίλους του ή και να πράξει έτσι χωρίς να σου το πει.Το ενδιαφέρον και ο έρωατας που υπήρχε αρχικά στη σχέση σας έχει φύγει και για να ξανάρθει πρέπει να προσπαθείσετε και οι δυο.Μια σχέση, δηλαδή, δεν κρατιέται από μόνη της πρέπει να προσπαθεί να τη διατήρήσει τόσο ο ένας όσο και ο άλλος.Οπότε και να σου έλεγα προσπάθησε να φτιάξεις την σχέση σου κάνοντας του κάποια έκπληξη που θα τον ενθουσιάσει και τα λοιπά, μάλλον δε θα πετύχει γιατί το αγόρι σου μπορεί να μην αποδεχτεί αυτή σου την προσπάθεια.Αν πολύ απλά δε θέλει να τα ξαναβρείτε και να είστε όπως παλιά δε θα γίνετε, γιατί θα τα βλέπει όλα αρνητικά επειδή πολύ απλά θα έλει να τα βλέπει έτσι.Αυτό που έχεις να κάνεις από μεριά σου είναι να του μιλήσεις γι΄αυτό το θέμα γιατί η επικοινωνία σε μια σχέση είναι πολύ σημαντική, πίστεψε με και όταν δεν υπάρχει πολλές φορές σχέσεις “γκρεμίζοντα”.Θα πρέπει και αυτός από τη δική του μεριά να σε κατανοήσει και να αποδεχτεί ότι το ενδιαφέρον που είχε έχει φύγει ή δεν είναι το ίδιο, μόλις το κάνει τα πράγματα στη σχέση σας θα έχουν ήδη καλυτερέψει…Το επόμενο βήμα θα είναι να θελήσει και αυτός μαζί σου ν΄αλλάξετε αυτή την κατάσταση.

 17. ti prepei na kanw???? geia sas!exw sxesh edw kai ena xrono me kapoion o opoios menei makria..treis wres peripou.kai einai 1 xrono mikroteros.ton agapaw para polu!einai o prwtos mou..kai kai egw h prwth tou.(pote den eixe kanei kapoia sxesh pou na krathse panw apo treis mhnes!)tous treis prwtous mhnes eimastan mia xara!!oute tsakwnomastan..tipota! meta omws…arxisan ola.allakse sumperifora!! den hthele na vriskomaste toso suxna…kai hthele pio polu na einai me tous filous tou.otan ton rwtousa kati…kai den hthele na apanthsei,mou milousa polu asxhma…opws kanei kai twra!!! mou exei zhthsei polles fores na xwrisoume!xwris na ftaiw!!! omws panta ton parakalousa!kai sto telos den xwrizame..apo to kalokairi me kanei kai klaiw sunexeia.t mia leei pws me agapaei para polu kai thn allh me vrizei xwris logo…kai leei pws den mporei oute t fwnh mou na akouei…kai px….auto mporei na to pei mono kai mono epeidh …tha tou pw…gt den me les agaph sou ?mikropragmata! kai na pei etsi..kai na tou pw egw pws auto den einai apanthsh! ekei tha thumwsei …den vriskw thn aitia gia kati tetoio!!! apo to kalokairi..phgainw panta egw na ton dw….me to lewforeio…treis -4wres diadromh(ekeinos den erxetai!!)den kserw gt.dent suzhtaei…apla mou eixe uposxethei pws tha erthei meta t pasxa…kai ksafnika leei oti den thelei kai den tha mporesei kai pws protimaei na paei kapou me ena filo tou,tou eipa pws den einai swsto..kai pws ton filo tou ton vlepei kathe mera…enw emena tha kanei na me dei ena mhna!!!kai ksafnika thumwnei kai me vrizei kai leei pws tha vrei allh!!kai den paw kala ..kai ola ta sxetika.giati me plhgwnei???afou leei pws me agapaei..kai pws pote den ennoei osa leei…kai an me xwrize tha ksanagurize!!gt den einai auto pou thelei!!! den kserw ti na kanw!! leei pws pia den einai erwteumenos me mena…kai oti den mporei na deixnei to idio endiaferon! thelw na eimaste opws prin!!! kanw oti mporw gia na mn xwrisoume…omws den antexw allo auto to marturio!!! den mou aksizei na mou milaei asxhma!!! egw kanw ta panta gia ekeinon.autos??? :(( t thelei?? t na kanw????

   1. kai epishs….parolo pou den einai erwteumenos mazi mou opws leei….leei sunexeia pws me thelei!!!….. kai zhleuei polu!!! kai milame sunexeia sto kinhto,eidika me munhmata 1 xrono(oso ta exoume)

 18. Καλησπερα σας θα σας πω το δικο μου προβλημα.Ειμαι 21 ετων και εχω ενα παιδι 1,5 χρονων δεν παντρευτηκα για διαφορους λογους και εδω και καιρο ο πατερας της θελει να ειμαστε μαζι το θεμα ειναι ομως τον αγαπαω αλλα ερωτικα βαρεθηκα εντελως μου κανε πολλα τα ειχαμε 5 χρονια που ητανε σκετη κολαση και ολα αυτα που μ εκανε μ μειναν σαν ψυχικα τραυματα που ακομα τα θυμαμαι.Τ μωρο μας ετυχε και επελεξα να το κρατησω και δε το μετανιωσα …Θα δινατε ευκαιρια στη θεση μου ενω τον αγαπαω αλλα δεν υπαρχει ερωτικη ελξη μονο κ μονο για ενα παιδι?Τον βαρεθηκα σαν αντρα που λενε και επισης πολυ συχνα τσακωνομαστε δεν υπαρχει καλη επικοινωνια απο παλια θυμαμαι τσακωνομσταν .Μ κανε και προταση γαμου πριν 2 μηνες αλλα το περασα στο ντουκου δε με νιαξε και που την εκανε βοηθηστε με θελω γνωμες

  1. Καλησπέρα Γιώτα.Να σου ζήσει το μικρούλι σου!!
   Κατά τη γνώμη μου αν θα δεχτείς να μείνετε μαζί μόνο και μόνο για το παιδί ενώ δεν υπάρχει καμία ερωτική έλξη από μεριά σου γι΄αυτόν θα ήταν λάθος.Εφόσον τσακωνόσασταν στο παρελθόν αρκετά συχνά και ακόμα σου έχουν μείνει άσχημες αναμνήσεις, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τώρα θ΄αλλάξουν όλα αυτά;Μάλλον τα πράγματα θα είναι και χειρότερα για το ίδιο το παιδί, το να μεγαλώνει σε ένα σπίτι όπου θα υπάρχουν εντάσεις και τσακωμοί δεν θα είναι και ό,τι το καλύτερο.Μπορεί να σκέφτεσαι να συζήσετε απλώς χωρίς να γίνεται κάτι σεξουαλικό μεταξύ σας, ποιος σου δίνει εγγύηση όμως στο ότι αυτός δε θα προσπαθήσει να γίνει κάτι και πως αν κάνει κάτι η διάθεση σου δε θα χαλάσει και θα επηρεάσει κα το παιδί σου;
   Μπορώ να καταλάβω πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνει ένα παιδί και να μην έχει την αίσθηση του να έχει έναν πατέρα..Αλλά από την στιγμή που σου έχουν μείνει διάφορες αναμνήσεις από το παρελθόν που σου προκαλούν αναστάτωση καλύτερα να μην επιχειρήσεις κάτι τέτοιο..τουλάχιστον όχι μέχρι να ξεπεράσεις το παρελθόν μαζί του!

 19. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΙΜΑΙ 25 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ 3.5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ 29 ΕΤΩΝ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΑΣ ΗΜΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ Κ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΆΥΤΟΝ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΨΟΓΑ, Μ’ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ. ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΚΔΗΛΩΤΙΚΟΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ Κ ΤΙ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ. Κ ΘΕΛΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ ΕΔΩ Κ 1 ΧΡΟΝΟ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ… ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΙΤΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΦΙΛΩΝ, ΕΙΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ. ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΩ Κ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΗΛΟΣ Κ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ. ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ Κ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙ. ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ? ΤΙ ΘΕΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ? ΤΙ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ? ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΣ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ (ΔΝ ΠΙΝΕΙ ΔΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΚΛΠ) ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ. ΕΝΩ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ. Κ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ. Κ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΑΥΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

 20. geia.. eimai h elenh.eimai 2 xronia me ton niko. exoume exoume ena paidaki 9 minwn k eimaste arravwniasmenoi.. egw eimai 18 k aftos 21.. ton prwto ena xrono htan ola teleia.. zileve, mou ekane etwtikh eksomologish htan tryferos kaname erwta.. twra exoun alla3ei kata polu ta pragmata.. den einai poia truferos mazi mou, dn kanoume erwta. na fantasteis to kanoume 2 fores to mina. den me kanei n esthanomai gunaika. den me pernei aggalia den me filaei me pa8os.. leei oti ta 8ewrei pediarismata to na me pernei aggalia mprosta se alous k na me filaei.. niw8w les kai eimaste 50 xronia mazi.. einai agenhs apenanti mou revete kai alla diafora.. to exoume sizithsei kai ton exw rwthsei mipws dn einai erwtevmenos poia mazi m. kai m exei pei oti tou lew vlakeies.. leei oti einai einai.. ala dn dixnei kati tetoio.. ti na kanw..prin ligo kairo gnwrisa ena paidi.. o opoios mou milage toso trufera toso gluka me ekane n niwsw telia.. den ekana kati mazi tou.. to skeftika omws alla to stamatisa epi topou. egw eimai polu erwtevmenh me ton niko kai aftos me paramelei polui san gunaika kai den leei na to katalavei.. to 3erw oti exoume perissoteres ef8unes twra pou exoume kai paidi.. alla aftos to exei parei polu alliws.. me paramelei sunexws.. den 8elw n sunexisoume allo etsi vare8ika ka8e mera ta idia k ta idia.. den mporw allo.. h zwh m einai mia ka8imerinotita.. ti n kanw gia ala3ei afto pes mou se parakalw.. zhlevw polu ton niko skeftomai oti 8a vrei allou to pa8os kai ton erwta.. egw tou deixnw ka8e mera oti eimai erwtevmenh mazi tou. alla aftos tipota kai tou kanw sunexei parapona. kai otan tou paraponiemai mou leei.. aman poia olo parapona eisai… pleazzzzzzzzzzzzzzzz vres mou mia lush na ton kanw na trexei apo pisw mou kai na einai foul erwtevmenos mazi m.!

  1. Καλησπέρα Ελένη.
   Λυπάμαι, αλλά δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνεις τον άλλον να σε εκτιμήσει και να αρχίζει να τρέχει από πίσω σου, από την στιγμή που δεν τον θέλει ο ίδιος.Δεν υπάρχει δηλαδή κάποιο συγκεκριμένο κόλπο για να κάνεις τον άλλον να σε ποθεί ξανά.Δε θέλω να στεναχωρήσω αλλά έτσι είναι τα πράγματα συνήθως, οι άντρες αλλάζουν απότομα με το που έρθει το παιδί και μαζί και οι υποχρεώσεις.Από την στιγμή που δεν παντρευτήκατε ακόμα μπορείς να φύγεις!!Όμως θα σου συνιστούσα να επιμείνεις λίγο παραπάνω σε αυτή την σχέση.Υπάρχει ένας τρόπος βέβαια να αρχίζει να τρέχει από πίσω σου.Αλλά αυτό θα γίνει μονάχα όταν σε χάσει από τα μάτια του και δε θα τον θες πια, και τότε για εκείνον θα είναι πολύ αργά.“Εκτιμάς την αξία του άλλου μόνο όταν το χάσεις και τότε θα ΄ναι αργά!”Αυτό είναι το γενικότερο πρόβλημα των ανθρώπων, δεν εκτιμούνε ποτέ αυτό που έχουνε γιατί πολύ απλά δεν βλέπουνε την αξία τους, δεν ξέρουν ποια είναι η αξία τους.Είτε αυτό είναι το σπίτι,η δουλειά, το φαγητό ακόμα και η γυναίκα τους!Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να νοιαστείς για το παιδί σου και να δεις τι είναι καλύτερο γι΄αυτόν.Ο “άντρας” σου μπορεί και να χειροτερέψει και να πάει στο μεθύσι, στην απάτη και σε πολλά άλλα.Δείξτου λοιπόν τι αξίζεις, πόσα έχει να χάσει άμα φύγεις μακριά του.Το πώς δε το γνωρίζω, θα το βρεις εσύ, γιατί εσύ ξέρεις τον εαυτό σου καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον.Ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο!
   Καλό κουράγιο και πάνω απ΄όλα υπομονή!!Φιλάκια στο μικρούλι σας <3!!!

 21. Γειά σου Helen!
  Είμαι η Svetlana 21 χρονών και με το αγόρι μου είμαστε μαζί 5 μήνες. Στην αρχή (όπως και κάθε αρχή φυσικά :P) ήταν όλα τέλεια. Εδώ κι ένα μήνα: μιλάμε και νιώθω ότι βαριέται, δε με προσέχει και θα ήθελε να ήταν κάπου αλλού (!), δε με κοιτάει στα μάτια (!!), αποφεύγει να με φιλάει και να κάνουμε sex (!!!).
  Του έχω μιλήσει γι’ αυτό και τον έχω ρωτήσει αν συμβαίνει κάτι και μου απάντησε ότι δεν συμβαίνει τίποτα, όλα είναι καλά κτλ κτλ.
  Βέβαια με παίρνει τηλέφωνο συνέχεια, βγαίνουμε μαζί (όλα με δική του πρωτοβουλία!), θέλει να με δείχνει στους φίλους του και να περπατάμε στη γειτονιά του (λες και είμαι τρόπαιο!!!!) αλλά εγώ απ’ τη μεριά μου νιώθω ότι πλέον με βλέπει σα φίλη του!
  ps Είμαι όμορφη, ψηλή και γυμνασμένη κοπέλα, πάντα ευχάριστη και κοινωνική και όπου κι αν πηγαίνω όλοι με συμπαθούν και ασχολούναι μαζί μου :Ρ. Επίσης η συμπεριφορά μου δεν έχει αλλάξει σε τίποτα και είμαι ακριβώς όπως ήμουν στην αρχή της σχέσης μας.
  Τι πιστεύεις ότι συμβαίνει???

  спасибо για την απάντηση που είμαι σίγουρη ότι θα μου δώσεις :*

  1. Πιστεύω ότι ο λόγος που είναι ακόμη μαζί σου είναι περισσότερο για την εξωτερική σου εμφάνιση!Όπως και να έχει όμως το θέμα θα σου έλεγα να προχωρήσεις στη ζωή σου και είμαι σίγουρη πως θα συναντήσεις κάτι καλύτερο!
   Παρακαλώ, αν και άργησα να σου απαντήσω και πάλι με συγχωρείς!!

 22. Geia s! Pls xriazome tin simvouli s sto thema p exw.. lipon ime 24 etwn k ime me kapion edw k 8 xronia k o idios ine 24 etwn btw. Exoume perasi pollus tsakwmous stin sxesi mas exume xwrisi arketes fores alla panta ta vriskame k imastan mazi. Exi kani k apisties tis opies edixne oti metaniwne poli k me parakalouse na imaste ksana mazi k egw tn sigxwrousa gt m edixne oti to metaniwne pragmatika. Stin teleftea t paraspondia prin ena xrono egw ipa pws tha teliwsw mazi s k g mines imastan xwrismenoi k egw proxwrisa kapws tin zwi m me allon. Otan to emathe ekane ta panta g na me ksanakerdisi pisw iposxontas m tn ourano me t astra k pws theli na me arravwniasti ktl. Meta apo polli skepsi ta ksanavrika mazi t k ola pigenan poli kala den m edikse kati to antitheto k me evlepe “pio sovara” alla twra meta apo 1 xrono apo tin mera p ta vrikame den kserw gt alla opote t lew g sigkatikisi k pws thelw na proxwrisi se ena epomeno stadio i sxesi mas den theli na to akouei. O arravwnas p m ipe itan logia t aera prin 1 xrono. Tsakwnete pio efkola mazi m g poli asimantous logous tous opious parousiazi poli sovarous enw den ine k me to paramikro m lathos thimwni. Sex kanoume 1 fora tn mina enw prin kathe 2 meres k den vlepw erwta apo merias t. Agapi nai alla erwta oxi. Den kserw ti na kanw pls voitha me…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s