Όλα τα fact για το μεγάλο match!


Το σεξ δεν είναι μάθημα γνώσεων ούτε απλή τεχνική…Υπακούει απλώς στους δικούς τις άγραφους νόμους,στο ένστικτο και την εμπειρία.Το θέμα όμως γυναίκες-άντρες-σεξ κρύβει σημαντικότρες αλήθειες που σίγουρα δεν είναι λανθασμένες!!

Άντρες – ο δικός τους κόσμος :

* Οι άντρες  απεχθάνονται το σεξ που διαρκεί πάνω από 10 λεπτά.Δεν το βλέπουν σαν ιεροτελεστία ούτε σαν εκδήλωση αγάπης.Θέλουν απλά να εκτονωθούν και να τελειώνουν.

* Η θέα ενός μεγάλου στητού στήθους βοηθάει ασύγκριτα  περισσότερο από ένα ηλιοβασίλεμα.

* Ναι,είναι αλήθεια:Αυτές που οι γυναίκες λέμε ως «δεύτερες» και «ξέκωλες» είναι αυτές που βρίσκονται στην κορυφή στις σεξουαλικές προτιμήσεις των αντρών.Αυτό δε σημαίνει κιόλας ότι τις παντρεύονται.

* Ο αντρικός οργασμός δεν έχει κάθε φορά διαφορετικές εντάσεις.’Αρα αν σου πει ότι «πρώτη φορά τελείωσα τόσο δυνατά»,σημαίνει ότι σε δουλεύει.

* Δεν του αρέσει σίγουρα το σεξ με κλειστά φώτα ούτε το απόλυτο σκοτάδι.Διότι θέλουν να βλέπουν τι κάνουν και κυρίως το σώμα με το οποίο έρχονται σε επαφή..(σε αντίθεση με τις γυναίκες που θέλουν κλειστά φώτα-ρομαντισμό).

* Ένας άντρας δε ταυτίζει ποτέ το σεξ με την αγάπη,Άλλο το να το κάνει με την Μαιρούλα που έχει μεγάλο κώλο και στητό στήθος…και άλλο το να είναι ερωτευμένος με την Κικίτσα που είναι πιο χαριτωμένη.

* Όλοι οι άντρες τρελαίνονται για δύο πράγματα : Την πίπα και το ποδόσφαιρο.

* Όλοι θαυμάζουν τον Hugh Heffner που ζει με όσα ξανθά κουνελάκια θέλει,με τα οποία κάνει καθημερινά σεξ -χωριστά ή και με όλα μαζί.

* Τρελαίνονται να τους κάνεις στοματικό και αδιαφορούν αν σε αφήνουν ανικανοποίητη αφού έχουν τελειώσει.Επίσης τρελαίνονται περισσότερο όταν τα καταπίνεις,αδιαφορώντας και πάλι πλήρως για την γεύση που έχεις στο στόμα σου.

* Κανένας άντρας δε μπορεί να ξεπεράσει μια απιστία.Αντίθετα όμως θεωρεί αποκλειστικά δίκαιο να έχει παράλληλες σχέσεις-συνήθως χωρίς την παραμικρή ενοχή!

* Μόλις πηγαίνετε στη παραλία,το μάτι τους(πριν ακόμα απλώσετε την πετσέτα)έχει ήδη εντοπίσει τα καλύτερα οπίσθια της πλαζ.Βέβαια μπορούν να παίρνουν μάτι χωρίς να καρφώνονται..

* Τους αρέσουν όλες οι στάσεις,αλλά προτιμούν τις στάσεις όπου η γυναίκα έχει πόζα υποταγής..π.χ στα τέσσερα κ.τ.λ.

* Για έναν άντρα το One night stand είναι ένα απλά ακόμα One night stand.

* Ανάβουν όταν σε βλέπουν να χαιδεύεσαι..και κυρίως στα επίμαχα σημεία.

* Τους φτιάχνει τρελά να πετυχαίνεις το ισπανικό.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s